Marius Măldărăşanu: „Nu m-am săturat de trofee”

Marius Măldărăşanu: „Nu m-am săturat de trofee”

Mijlocaşul de sub Tâmpa îşi doreşte să joace din nou în finala competiţiei, cu FC Braşov, după ce a câştigat trei trofee în tricoul Rapidului.

A doua semifinală a Cupei României la fotbal le pune faţă în faţă, astă- seară, pe FC Braşov şi pe FC Vaslui, „outsiderele” rămase în competiţie. Partida de sub Tâmpa va începe la ora 20.15 şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Veteranul Marius Măldărăşanu (33 de ani) ar putea reveni în echipa „stegarilor” astăseară. „Măldă” n-a jucat deocamdată în 2010 din pricina unei accidentări.

„Am avut ghinionul să mă accidentez în pregătiri, iar apoi mi s-a pus şi un diagnostic greşit, care m-a făcut să mai pierd o lună, dar acum sunt aproape complet refăcut.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vio (n.r. - antrenorul Moldovan) va stabili dacă intru titular sau pe parcurs. Vreau să facem istorie la Braşov. Nu mi-am pierdut motivaţia, chiar dacă am 33 de ani şi am mai câştigat competiţii. Nu m-am săturat de trofee. Dacă nu mai aveam motivaţie şi entuziasm, mă lăsam. Am trei cupe câştigate cu Rapid, dar vreau şi una cu FC Braşov”, ne-a declarat ieri Marius Măldărăşanu.

„Calificarea nu se va decide după primul meci”

„În campionat ne-am îndepărtat de cupele europene, aşa că singura noastră şansă o reprezintă Cupa. Toată lumea compară rezultatele de-acum ale echipei cu cele din trecut. E o diferenţă enormă faţă de ce jucam în tur. Nici colegii mei nu-şi dau seama cum s-a produs această diferenţă enormă faţă de prestaţiile şi rezultatele din toamnă. Vasluiul e mai în formă, dar nu ne-a bătut nici în sezonul trecut. Cred că soarta calificării nu se va decide după primul joc. Aşa se întâmplă mai mereu la duelurile în dublă manşă. Fiecare echipă încearcă să păstreze o şansă pentru retur”, ne-a mai spus „Măldă”. 

VIS

Finala, o premieră pentru ambele cluburi

Pentru cele două echipe, accesul în finala Cupei României ar reprezenta o premieră şi, totodată, cea mai bună performanţă din istorie. Partida de la Braşov le va trezi multe nostalgii unora dintre combatanţii din ambele tabere. Viorel Moldovan, antrenorul „stegarilor”, a activat înainte la vasluieni.

Marius Lăcătuş şi ajutoarele sale de la „galben-verzi”, Ioan Naghi şi Feri Bajko, au antrenat pe rând echipa de sub Tâmpa. Cele două formaţii au terminat la egalitate ambele meciuri din actuala ediţie a Ligii I (2-2, la Vaslui, şi 1-1, la Braşov).