De ce vrea Marina Almăşan s-o DEZBRACE BĂRBAŢII

De ce vrea Marina Almăşan s-o DEZBRACE BĂRBAŢII

Bărbaţii adevăraţi sunt atraşi de aroma de sarmale proaspăt gătite, nu de parfumul femeii, crede vedeta TV Marina Almăşan. Ea speră că încă mai există reprezentanţi ai sexului tare care-şi aleg iubitele după criterii "demodate", şi nu după mărimea sânilor sau vestimentaţie.

Sfaturile despre relaţii şi cuceriri, de care sunt pline reistele pentru femei, o dezgustă pe fosta soţie a folkistului Victor Sociaciu. "Cred, cu tărie, în bărbaţii care mă dezbracă, grăbiţi, dar nu pentru a ajunge la trupul meu, ci, mai întâi, la sufletul meu", susţine ea. Marina mărturiseşte, într-un editorial din Ring, că nu crede chiar deloc în cele "10 poziţii sexuale pentru a-ţi impresiona partenerul", şi nici n-o interesează "Cum să te îmbraci ca să-l dai gata", articole pe care le-a văzut, recent, în publicaţii glossy. Prezentatoarea TVR consideră că bărbaţii trebuie să fie atenţi la dorinţele partenerelor şi să nu fie obsedaţi de apectul fizic al acestora. "Cred, cu tărie, în bărbaţii care privesc în oglindă doar pentru a mă vedea pe mine lângă umărul lor", e melancolică vedeta.

  • Marina Almăşan: "Devenisem un om fără suflet, o jigodie"

"Întotdeauna când m-am îndrăgostit, mi-am dorit să fiu urâtă. Şi asta pentru a fi sigură că nimic din ceea ce e trecător în mine nu-l va atrage pe acel bărbat şi că dragostea lui va fi motivată doar de ceea ce va găsi înlăuntrul meu", mărturiseşte Marina Almăşan. 

  • Marina Almăşan - o dulceaţă de vedetă. Zaharisită

Recent, Almăşan a atras atenţia asupra editorialelor ei după ce a publicat un comentariu referitor la Mircea Badea şi Radu Banciu, în care povestea despre cât de greu este să faci un one-man-show de calitate, seară de seatră. "Unul dintre Badea şi Banciu mi-e profund antipatic", a încheiat ea editorialul. CITEŞTE ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Marina Almăşan susţine în ziarul iubitului său că " a fost aruncată într-o găleată de lături
  • Povestea de iubire a doi oameni care nu s-au văzut niciodată
  • PRIMELE DECLARAŢII ale Mădălinei Ghenea despre relaţia cu Gerard Butler