Marian Cozma, simbol antiviolenţă | FOTO

Marian Cozma, simbol antiviolenţă | FOTO

Câteva sute de copii şi părinţi de la şcolile din Sectorul 2 al Capitalei au participat ieri la mitingul antiviolenţă organizat în memoria handbalistului Marian Cozma, ucis pe 8 februarie, în Ungaria.

Manifestaţia a avut loc chiar în curtea Şcolii nr. 30, unde a învăţat fostul handbalist de la Veszprem, şi a fost susţinută de mai multe personalităţi din sport, printre care Octavian Belu, Mariana Bitang, Marcel Popescu şi Cristian Gaţu. La final, a fost dezvelită o placă inscripţionată cu numele handbalistului, urmând ca sala de sport a Şcolii nr. 30 să poarte de acum înainte numele „Marian Cozma”.

Petre Cozma, tatăl fostului pivot al naţionalei, a fost emoţionat de prezenţa sutelor de copii care au afişat mesaje pentru fiul său: „Am pierdut un copil, dar am câştigat sute! Rugaţi-vă părinţii să vă lase la sport”. Acesta a devenit, începând de ieri, consilier sportiv la clubul Dinamo, echipa la care Marian Cozma a început handbalul de performanţă. Petre Cozma: „Nu dorm mai mult de o oră pe noapte!” Familia lui Marian Cozma este încă în stare de şoc în urma pierderii suferite, iar tatăl acestuia acuză probleme de sănătate. „Zilele trecute am mers la spital de mai multe ori, pentru că mă simt foarte rău. Am probleme cu inima... Noaptea nu pot să dorm mai mult de o oră. Soţia mea e şi mai rău. Miercuri, când i-au adus hainele lui Marian din Ungaria, plângea de parcă era a doua înmormântare...”, ne-a declarat, zguduit, Petre Cozma.

Ne puteți urmări și pe Google News