Evenimentul Zilei > Actualitate > Maria Constantin, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre DIVORȚ: „NU mai știam cum mă cheamă”. Artista a SPUS TOT
Maria Constantin, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre DIVORȚ: „NU mai știam cum mă cheamă”. Artista a SPUS TOT

Maria Constantin, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre DIVORȚ: „NU mai știam cum mă cheamă”. Artista a SPUS TOT

Divorțul dintre Maria Constantin și Marcel Toader ține în continuare prima pagină a tabloidelor. De curând blonda și mama sa au fost invitate la o emisiune TV împreună cu mama sa, unde a vorbit despre angoasele provocate de divorț și copilărie.

Mama artistei susține că fiica sa este o femeie puternică în care are încredere și nu o interesează bărfele. „Nu mă schimbă. Sunt dureri pe care le ţin în minte, dar cu credinţă în Dumnezeu cred că vor trece. Ştiu că munceşte, ştiu ce fel de om este. Era puţin mai autoritară faţă de fraţii ei. 

Am mai fost întrebată asta şi mi s-a părut o întrebare proastă. Cum să mă descurc cu trei copii? Dacă ai copii trebuie să le dai să mănânce, să mergi cu ei la medic, iar asta mi se părea normal. Apoi mă gândeam şi eu că a fost greu, dar nu conta. Erau copiii mei şi îi iubeam”, a spus mama ei.

Maria povestește nostalgică despre copilărie. „Am fost la discotecă cu mama şi cu tata de mână.”, a mai declarat Maria, care a fost completată de mama ei: ”Era un copil foarte bun. Învăţau foarte bine, fiecare vacanţă era de pregătire pentru o următoare olimpiadă. Niciodată nu face un lucru pe moment, nu ia o decizie în pripă. Dacă i-a fost greu, mi-a spus că i-a fost”, a mai zis femeia. 

Artista și-a deschis sufletul și a povestit despre sentimenele pe care le-a simțit. „Îi mulţumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat putere, curaj să treacă peste asta. Aş minţi dacă aş spune că nu mi-a fost greu, însă am găsit puterea de a merge mai departe”, a spus Maria Constantin pentru WoWBiz.ro.