Se pare că presiunea pusă de tabloide, dar şi dimensiunea pe care o capătă  în România acest subiect incendiar i-au slăbit nervii fetei artiştilor din Clejani. Astfel, la scurt timp după ce s-a luat de jurnaliști pe Instagram (n.r. „Nenorociți ordinari! O să vă dau direct în cap”), Margherita a recidivat. Ieșirea necontrolată a fost chiar în mijlocul străzii, când năbădoiasa fiică a Clejanilor a fost abordată de o echipă de jurnaliști.

Deranjată de intenţiile acestora, Margherita a lovit în forţă, în stilul devenit deja marcă înregistrată. Artista a explicat ironic că nu vrea să discute cu paparazzii din țară și că discută doar cu cei de la Hollywood, conform spynews.ro.

În plus, aceasta a amenințat un cameraman că-i dă cu mărul în cap. „Dacă aveți bani să mă plătiți, eu nu vorbesc decât pentru Hollywood. Voi nu sunteți decât niște neica nimeni. Înțelegi? Hollywood… altceva! Întrebați Poliția. O să iasă testele toate și o să vă dau cu testele în cap la toți.

Și dacă nu plecați acuma vă dau cu ăsta în cap. Plecați în p–a mea de aici”, a fost reacţia nedemnă a celei menţionate. Asta n-a fost tot! Ulterior acestei ieşiri nervoase, Margherita a încercat să-i smulgă camera unui paparazzi, aproape lovindu-l în față.

„Am cosumat pe m–a. O p–a. Pentru că vreau, pot și că-mi permit. Dați-vă în p–a că m-ai făcut drogată. Du-te în p–a la IML și vorbește cu ei, nu cu mine. Reacțiile astea sunt pe măsură. Nu poate să stea omul liber, liniștit. Mă filmezi, du-te în p–a de fraier.

Vă dau și un capac. Vă și scuip. Sunt violentă că vreau și că pot. Du-te-n p–a mea și cu toată familia. M–e!”, a spus Margherita nervoasă. Recent, tatăl Margheritei, Ioniţă de la Clejani, a afirmat în emisiunea lui Dan Capatos (XNS de la Antena 1) că fiica sa nu se droghează:

„Ştiu sigur că nu se droghează. Ba chiar este împotriva drogurilor. Am văzut-o că lua nişte pastile şi, bineînţeles, am întrebat-o ce sunt. Mi-a spus că sunt pastile de slăbit. Nu aveam de ce să nu o cred.”