Margherita din Clejani a fost prinsă într-un scandal uriaș, după ce a provocat un accident rutier în weekend-ul trecut. Conform testelor efectuate de polițiști, fata a consumat droguri înainte de-a pierde controlul mașinii. În ultimele zile, Margherita a avut câteva postări care i-au scos din minți pe urmăritorii ei de pe Instagram. „Alo, sărăciile?! Nu vă aud”, a scris cântăreața la InstaStory, vizați fiind cei care au criticat-o după ultimele evenimente petrecute în viața ei.

Pe aceeași idee a desființări criticilor a mers Margherita și atunci când a lansat un alt mesaj tăios: „Nu-mi pasa ce crezi, cine esti sau ce vrei! fmm”. După accident, Ioniță din Clejani și-a apărat fiica și a spus că ea este împotriva drogurilor.

„Margherita este mai bine, nu plângem după o mașină, a avut o traumă, este primul ei accident rutier. Este bine, în calitate de tată am mare mare încredere în ea. Margherita nu a consumat droguri, suntem în anchetă, organele își fac treaba.

Nu a existat niciun rezultat pozitiv, eu știu de la Margherita, am încredere sută la sută, e total împotriva drogurilor. Accidentul s-a întâmplat din alte motive, sunteți la mine în curte, vă respect.

Margherita nu a plecat de la locul accidentului, a cooperat cu poliția, presa. Nu avea de ce să plece de la locul accidentului. Nu am contestat nimic, suntem în urmărirea penală, rămâne de lămurit ce substanțe a consumat. Substanțe de la farmacie a consumat și o celebră sportivă, care a pierdut medalia din cauza unei vitamine, nu vorbim despre droguri”, a spus bărbatul la România TV.

Ioniță din Clejani a făcut referire la fosta gimnastă Andreea Răducan, care a pierdut medalia olimpică, la JO de la Sydney, din 2000, după ce a fost depistată pozitiv. Românca a consumat Nurofen, care conținea o substanță aflată pe lista celor interzise sportivilor.