Mărculescu a fost dat afară din casa în care locuia. Judecătorii au decis executarea silită a sa, pentru o datorie de 6000 de lei pe care actorul o avea către o bancă, potrivit Spynews.ro.

"Încuviinţează executarea silită în dosarul de executare nr. …, la cererea creditoarei …. Sucursala Bucureşti împotriva debitorului Mărculescu Costin, prin toate formele prevăzute de lege. Autorizează creditorul, prin intermediul executorului judecătoresc, să treacă la executarea silită a obligaţiei debitorului de a plăti suma de 6619,47 de lei, principal, dobânzi şi penalităţi, în temeiul titlului executoriu anterior-menţionat, la care se vor adăuga cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac", potrivit cererii formulate de magistrați.

Costin Mărculescu s-a îndrăgostit de Ela, cu care s-a și căsătorit. Cei doi au divorțat însă la fel de repede cum s-au căsătorit, după un scandal care a inclus și violențe fizice. După episodul neplăcut prin care a trecut, Mărculescu părea să-și fi revenit.

”Am o iubită. Suntem împreună de câteva luni, trăim o poveste de dragoste liniștită, fără scandaluri”, spunea Costin Mărculescu, în urmă cu un an. 

”Nu mă mai însor. Niciodată! Dragostea nu înseamnă acte”, preciza actorul.

Costin Mărculescu a ajuns să fie cunoscut după rolul avut în filmul „Liceenii”.