Marcela Fota și-a surprins fanii cu prima apariție în cadrul unei televiziuni, după ce soțul său a murit la vârsta de 47 de ani.

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu sunt celebre în lumea muzicii populare. Cele două surori au o relație foarte strânsă și s-au sprijinit mai ales la greu. De curând însă, nenorocirea s-a abătut asupra lor.

La doar 47 de ani, soțul Marcelei Fota a avut parte de o moarte fulgerătoare. Artista se căsătorise anul trecut cu bărbatul cu care trăia de mai bine de 13 ani. În preajma Crăciunului, acesta a făcut infarct și a murit, scrie Antena 1. 

Marcela Fota, dezvăluiri emoționante despre moartea soțului său la „Acces Direct

Extrem de emoționată, artista a acceptat invitația de-a apărea în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, pentru prima oară după tragica pierdere.

„Iau lucrurile așa cum sunt și încerc să văd o luminiță prin tot ceea ce trec și în tot ceea ce se întâmplă. Am foarte mari emoții, e prima apariție și nu știu cum mă voi descurca, încă nu sunt pregătită să apar și să mă vadă oamenii într-o astfel de ipostază, pe mine tot timpul lumea m-a văzut veselă și plină de viață, însă am vrut prin intermediul vostru și să mulțumesc tuturor”, a mărturisit îndrăgita cântăreață.

Marcela Fota a povestit că pentru ei era o săptămână normală, o săptămână cu treburi pe care și le-au propus să le rezolve împreună. Bărbatul se afla la Direcția de taxe și impozite împreună cu partenera sa atunci când a făcut infarct și a murit.