Evenimentul Zilei > Monden > Marcela Fota în lacrimi, cu dezvăluiri dureroase după moartea soțului
Marcela Fota în lacrimi, cu dezvăluiri dureroase după moartea soțului

Marcela Fota în lacrimi, cu dezvăluiri dureroase după moartea soțului

Marcela Fota în lacrimi, cu dezvăluiri dureroase după moartea soțului

Marcela Fota și-a surprins fanii cu prima apariție în cadrul unei televiziuni, după ce soțul său a murit la vârsta de 47 de ani.

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu sunt celebre în lumea muzicii populare. Cele două surori au o relație foarte strânsă și s-au sprijinit mai ales la greu. De curând însă, nenorocirea s-a abătut asupra lor.

La doar 47 de ani, soțul Marcelei Fota a avut parte de o moarte fulgerătoare. Artista se căsătorise anul trecut cu bărbatul cu care trăia de mai bine de 13 ani. În preajma Crăciunului, acesta a făcut infarct și a murit, scrie Antena 1. 

Marcela Fota, dezvăluiri emoționante despre moartea soțului său la „Acces Direct

Extrem de emoționată, artista a acceptat invitația de-a apărea în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, pentru prima oară după tragica pierdere.

„Iau lucrurile așa cum sunt și încerc să văd o luminiță prin tot ceea ce trec și în tot ceea ce se întâmplă. Am foarte mari emoții, e prima apariție și nu știu cum mă voi descurca, încă nu sunt pregătită să apar și să mă vadă oamenii într-o astfel de ipostază, pe mine tot timpul lumea m-a văzut veselă și plină de viață, însă am vrut prin intermediul vostru și să mulțumesc tuturor”, a mărturisit îndrăgita cântăreață.

Marcela Fota a povestit că pentru ei era o săptămână normală, o săptămână cu treburi pe care și le-au propus să le rezolve împreună. Bărbatul se afla la Direcția de taxe și impozite împreună cu partenera sa atunci când a făcut infarct și a murit.