Manchester United, formaţia an­trenată de Louis van Gaal, nu a câştigat niciun meci oficial în acest sezon şi are cel mai slab debut din ultimii 22 de ani.

Umilință totală în Cupa Ligii

„Diavolii” au început dezastruos sezonul. Au obţinut un singur punct în primele două etape şi au ratat deja primul obiectiv: Cupa Ligii. După ce echipa a pierdut cu Swansea, scor 1-2 şi a făcut egal cu Sunderland, 1-1, marţi seara a venit un nou dezastru: eliminarea din Cupa Ligii, de către Milton Keynes Dons (liga a 3-a), scor 0-4. Cu un nou antrenor pe bancă, olandezul Louis van Gaal, înlocuitorul lui David Moyes, fanii lui United visau la noi trofee, mai ales că favoriții lor porniseră excelent în meciurile amicale, obținând numai victorii în turneul desfășurat în America.
Îi salvează
„îngerul” Di Maria?
Dar, prestaţia din stagiunea trecută, când nu au terminat decât pe poziţia a șaptea şi au ratat prezenţa în Europa, pare să-i marcheze în continuare pe cei de la United. Deși au cheltuit aproximativ 250 de milioane de euro pe transferuri de fotbaliști, rezultatele întârzie să apară.
Conducătorii şi fanii lui United îşi pun însă speranţele în cel mai recent transfer: argentinianul Angel Di Maria, pentru care şefii de pe „Old Trafford” au plătit 75 de milioane de euro. Sud-americanul e considerat soluţia salvatoare pentru compartimentul median  și ar putea debuta, sâmbătă, în meciul cu Burnley, din campionat.

 Louis van Gaal are multe probleme pe banca „diavolilor”
foto: manutd.com