După ce Ioana, fiica fostului politician și-a acuzat tatăl că o “rupe cu bătaia”, în scandalul monstru dintre cei doi intervine mama fetiței, Irina. Fosta soție a lui Boureanu a povestit în emisiunea lui Măruță că întâmplarea de luni nu ar fi primul incident de aces gen, Ioana fiind agresată de tatăl său în repetate rânduri înainte.

Poliția o să stabilească adevărul. Dar atât pot să vă spun. Ioana nu a fugit de acasă. El (Cristian Boureanu n.r) a știut foarte bine că fata este cu mine. (…) Povestea asta e mai specială așa pentru dumneavoastră, că de abia acum s-a aflat. Dar nu este prima oară când se întâmplă, nu este prima oară când depunem plângeri, mergem la Protecția Copilului și e bătută. Doar că acum s-a aflat.  Am depus plângere împotriva lui. Nu a fost prima dată când el a dat în ea. Domnul Boureanu este o persoană foarte violentă(…)O bate de când era mică, de la doi ani. În țara asta se pot face puține lucruri cu un om violent. Am mai încercat să fac în așa fel să fie bine pentru copil. Cum am știut eu și cum m-am priceput”.

În apărarea sa, Cristian Boureanu dă vina pe fosta sa soție, susținând că Ioana se lasă influențată de mama sa în comportament.