Mama care şi-a ţinut copiii în lanţuri a fost condamnată

Mama care şi-a ţinut copiii în lanţuri a fost condamnată

Magistraţii Judecătoriei Iaşi au finalizat ancheta în dosarul Paulei Lemnariu, fostă Grădinaru, femeia ai cărei copii au fost găsiţi legaţi cu lanţuri în casa părintească, în luna iulie 2007.

Paula Lemnariu a fost condamnată miercuri la patru ani de închisoare pentru rele tratamente aplicate minorilor şi lipsire de libertate. Aceasta a primit aceeaşi pedeapsă ca şi fostul ei soţ, Marius Grădinaru, la doi ani după ce dosarul acestuia a fost închis.

Femeia a susţinut că nu ştia că Mihai Grădinaru îi ţinea legaţi de pat pe cei doi copii mai mari ai lor, Maria şi Gheorghiţă, de opt, respectiv şapte ani, în timpul cât ea era la serviciu. În geanta ei au fost găsite însă cheile lacătelor puse pe lanţurile cu care au fost legaţi de pat micuţii.

Cei doi copii şi cele două surori mai mici au fost daţi încă din anul 2007 în grija unei familii de asistenţi maternali. Marius Grădinaru, tatăl copiilor, a fost condamnat în 2008 la patru ani de închisoare, iar în luna ianuarie a acestui an, după executarea a trei sferturi din pedeapsă, a fost eliberat condiţionat.

Ne puteți urmări și pe Google News

CITIŢI ŞI:

Copii în lanţuri

Familia distrusă de lanţuri

Tatăl copiilor din lanţuri a ajuns după gratii