Mălina Olinescu: "Uneori sunt foarte rece, retrasă şi dificilă". Ce spunea despre fostul soţ

Mălina Olinescu: "Uneori sunt foarte rece, retrasă şi dificilă". Ce spunea despre fostul soţ

Potrivit unor apropiaţi, fostul soţ al Mălinei Olinescu, Dan Stesco, clăpar în cadrul formaţiei Compact, a divorţat, motivând că îi era foarte greu să o înţeleagă din cauza repetatelor crize de personalitate pe care aceasta le avea în ultima perioadă. Actele de divorţ au fost depuse în 2007. "Soţia mea doreste să ia singură toate deciziile importante şi are o atitudine intolerantă", spunea acestea despre soţia sa.

Într-un interviu acordat eva.ro, Mălina Olinescu se autocaracteriza ca fiind o fire "romantică şi tandră, şi geloasă, şi posesivă". "Uneori sunt şi foarte rece, retrasă şi dificilă, de aceea mă bucur că am parte de toată înţelegerea lui", spunea cântăreaţa pentru eva.ro.

Despre soţul ei, Dan Stesco, pe care l-a cunoscut la mare în 1997, în timpul unui concert, spunea că mai întâi i-a fost prieten şi după doi ani iubit. "M-a cerut în căsătorie simplu, de mai multe ori, prima oară parcă tot la mare a fost, într-o seară. Sigur că după ce ne-am mutat împreună au mai fost mici conflicte, dar asta mi se pare normal. Suntem fericiţi", a mai spus artista în acelaşi interviu. Citiţi mai multe informaţii în categoria dedicată Mălinei Olinescu. 

Ne puteți urmări și pe Google News