Evenimentul Zilei > Justitie > MAI: a fost pus în aplicare planul roșu de intervenție după accidentul de autocar în care două persoane au decedat
MAI: a fost pus în aplicare planul roșu de intervenție după accidentul de autocar în care două persoane au decedat

MAI: a fost pus în aplicare planul roșu de intervenție după accidentul de autocar în care două persoane au decedat

În urma accidentului care a avut loc în această dimineață în jud. Sibiu și în care a fost implicat un autocar ce se întorcea din Italia, ministrul de interne, Gabriel Oprea, a cerut Departamentului pentru Situații de Urgență să monitorizeze acțiunea de intervenție a efectivelor MAI.

Două persoane au decedat și alte şapte au fost rănite şi transportate la spital, trei fiind în stare gravă, a anunţat MAI despre starea victimelor accidentului din această dimineaţă. Potrivit MAI, din primele verificări a reieșit că autocarul s-a răsturnat în șanț după ce șoferul a tras brusc de volan pentru a evita impactul cu maşina din față. Accidentul a avut loc în localitatea Mohu, jud. Sibiu, pe DN1 la intrarea pe autostradă.

„După primirea apelului privind producerea accidentului, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu a fost pus în aplicare planul roșu de intervenție care prevede mobilizarea de forțe și mijloacele auto suplimentare. La fața locului s-au deplasat patru autospeciale complexe de intervenție și de descarcerare și două autospeciale SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, precum și cinci ambulanțe din cadrul serviciului județean de ambulanță Sibiu”, a mai informai MAI. La locul accidentului au ajuns șapte polițiști rutieri și echipa de cercetare.

Autocarul venea din Italia și se îndrepta spre județul Suceava.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: