Magda Vasiliu ar sta acasa cu pisica

Fiind ocupata de vineri pana luni cu prezentarea jurnalului informativ de la Prima TV, Focus, Magdei Vasiliu ii este destul de greu sa-si strecoare in program cateva iesiri cu prietenii.

„Bineinteles ca mi-ar placea fie sa stau acasa, fie sa ies cu prietenii, insa nu prea am cum. In general, incerc sa ies seara dupa ora 19.00, atunci cand termin jurnalul. Este destul de complicat, mai ales atunci cand esti invitat la nunti, botezuri”. Insa Magda declara ca s-a obisnuit cu acest program, pentru ca lucreaza in weekend de aproximativ sase ani. Joia este zi libera, asa ca merge la cumparaturi sau „isi pune ordine in lucruri”.

Vedeta de la Prima TV urmareste la televizor mai ales documentarele despre vedete difuzate de Antena 3 si nu pierde nicio editie a emisiunii „Top Gear”. Daca weekendul nu ar insemna program de munca pentru Magda, ar merge la munte negresit. O alta varianta pentru un weekend perfect ar fi „sa stau acasa cu cainii si cu pisica, sa nu fac mare lucru, sa dorm sau sa ies cu prietenul meu in oras.” Avand in vedere ca Magda a semnat un contrract prin care programul sau e stabilit deja pentru week-end, va trebui sa mai astepte pentru escapadele de la sfarsitul saptamanii.

PROGRAMUL MEU

Ne puteți urmări și pe Google News

Magda Vasiliu ar viziona astazi urmatoarele programe:

> „101 secrete hollywoodiene”, divertisment, Antena 3, 16.10

> „Ciao TV”, divertisment, Prima TV, 20.00

> „Top Gear”, Antena 3, 22.05

> „Capote”, film, HBO, 21.50