Telefonul este pus la dispoziţie tuturor celor interesaţi începând de astăzi, 27 iulie până luni, 30 iulie, în regim de permanenţă.
Pentru informaţii utile, cei interesaţi pot accesa şi secţiunea dedicată referendumului de pe site-ul MAE şi de pe site-urile misiunilor diplomatice, link: http://www.mae.ro/referendum2012.
Harta interactivă a secţiilor de votare

MAE a finalizat, astăzi, harta interactivă a secţiilor de votare din afara ţării, o aplicaţie dezvoltată de MAE pe platforma Google Maps, pentru a facilita accesul cetăţenilor români din străinătate la secţiile de votare.
Harta care permite accesarea coordonatelor  secţiilor de votare din afara ţării (atât cele organizate în cadrul misiunilor diplomatice, cât şi în afara acestora) este disponibilă pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, în cadrul secţiunii dedicate referendumului – http://www.mae.ro/sectii-de-votare-referendum.

MAE a organizat 306 secţii de votare în afara ţării, pentru referendumul de duminică.
Lista tuturor secţiilor precum şi alte informaţii utile referitoare la desfăşurarea referendumului în afara ţării sunt disponibile pe site-ul MAE, link:  http://www.mae.ro/referendum2012.