Evenimentul Zilei > Monden > Mădălina Ghenea a făcut FURORI la Cannes. Românca apare goală pe AFIȘUL filmului Youth | VIDEO
Mădălina Ghenea a făcut FURORI la Cannes. Românca apare goală pe AFIȘUL filmului Youth | VIDEO

Mădălina Ghenea a făcut FURORI la Cannes. Românca apare goală pe AFIȘUL filmului Youth | VIDEO

Românca apare dezbrăcată atât pe afișul filmului Youth, dar și înt-o secvență în care actorii Harvey Keitel și Michael Caine o privesc fascinați.

De altfel, publicația The Hollywood Reporter scria, încă de marți, că Mădălina Ghenea a atras atenţia la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes cu posteriorul său, care apare pe afişul lungmetrajului aflat în competiţia oficială.

Românca a subliniat, potrivit sursei citate, că nu o deranjează atenţia acordată afişului filmului "Youth". "Nu cred că este vulgar, mi se pare frumos. Am trei proiecte planificate. Aşadar, cred că fac o treabă bună la audiţii. (…) Şi, când merg la acestea, nu le arăt posteriorul", a declarat Ghenea, adăugând că speră ca pe viitor prestaţia sa actoricească să fie în centrul atenţiei.

Românca a mai precizat că va filma pentru cele trei pelicule până la sfârşitul lunii octombrie, ea urmând să joace, printre altele, rolul principal în "Condemned to Love", debutul regizoral al scenaristului premiat cu Oscar Barry Morrow, un film pe care îl descrie ca fiind "o poveste magică de dragoste

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiană Rai Uno. Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando. Ea a jucat şi în filmul "Dom Hemingway", în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law. Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei din 2012 a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.