Evenimentul Zilei > Politica > Macovei, la emisiunea „Teo Show”: Acesta este un cartuș de la un glonț care a omorât oameni
Macovei, la emisiunea „Teo Show”: Acesta este un cartuș de la un glonț care a omorât oameni

Macovei, la emisiunea „Teo Show”: Acesta este un cartuș de la un glonț care a omorât oameni

Invitată la emisiunea ”Teo Show” difuzată de Kanal D, Monica Macovei a venit în emisiune cu un cadou special, care a șocat-o pe prezentatoarea Teo Trandafir.

Cu afirmația ”acesta este un cartuș de la un glonț care a omorât oameni”, candidatul la Președinție, Monica Macovei, i-a întins moderatoarei un cartuș de la un glonte de mitralieră, care a fost cules pe un câmp de luptă din Bosnia&Herţegovina, așa cum afirmă chiar ea.

Macovei a activat aproape 3 ani la Biroul din Bosnia&Herţegovina al Consiliului Europei, în calitate de expert în reforma justiției.

Gestul său a lăsat-o fără grai pe Teo Trandafir, care răsucea nedumerită în mână cartușul, neînțelegând cum ar trebui să reacționeze și ce ar trebui să spună.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: