Costi Iacov: "Lupescu o fi fost prins la borcanul cu dulceaţă"

Costi Iacov: "Lupescu o fi fost prins la borcanul cu dulceaţă"

Costi Iacov, fostul contracandidat al lui Mircea Sandu la alegerile pentru preşedinţia FRF, a lansat un atac dur la adresa demisionarului Ionuţ Lupescu, fostul director general de la "Casa Fotbalului" urmând să lucreze la UEFA.

"Este părtaş la tot răul care s-a întâmplat la FRF"

Iacov nu este surprins de decizia "Kaiserului" de a pleca din conducerea federaţiei şi crede că între acesta şi preşedinte s-a produs o ruptură cu implicaţii financiare.

"Nu mă miră deloc. Era de aşteptat că Lupescu va da chix la FRF. Trebuia să se întâmple asta. El este părtaş la tot răul care s-a întâmplat la FRF, pentru că a fost omul lui Mircea Sandu, pe care a ales să îl susţină. I-am spus în noaptea de dinaintea alegerilor să treacă de partea mea, dar nu a vrut. A preferat să stea lângă Bela Kassai, care îşi face case zi de zi. Cred că ruptura dintre el şi Sandu a avut la bază banii. Lupescu o fi fost prins la borcanul cu dulceaţă de către Mircea Sandu", ne-a declarat ieri Iacov.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul "bancar" este de părere că totul are legătură cu firma de marketing SEG, deţinută de Cristi Iancu, prietenul lui Lupescu. "E o firmă-fantomă, care nu a existat până în momentul venirii lui Lupescu la federaţie. Uitaţi-vă la contractul făcut pentru meciul cu Argentina. Mă simt nevoit să îi dau dreptate lui Mircea Sandu. Cum e posibil să nu pui o clauză prin care să poţi fi despăgubit?", s-a revoltat Iacov.

Miodrag Belodedici va rămâne în continuare în cadrul FRF şi va coordona loturile naţionale de juniori. "Belo" i se va subordona lui Mihail Marian, cel care a fost numit director tehnic naţional! "Pentru Ionuţ este un pas normal. Nu văd niciun impediment pentru ca Gică Popescu să n-ajungă la FRF." FLORIN PRUNEA, fost angajat al Federaţiei Române de Fotbal CITIŢI ŞI:

  • "Lupii tineri" au căzut în capcana lui Mircea Sandu
  • Ionuţ Lupescu a capitulat! A demisionat de la FRF. "Nu venisem să stau pe termen lung"