"Este părtaş la tot răul care s-a întâmplat la FRF"

Iacov nu este surprins de decizia "Kaiserului" de a pleca din conducerea federaţiei şi crede că între acesta şi preşedinte s-a produs o ruptură cu implicaţii financiare.

"Nu mă miră deloc. Era de aşteptat că Lupescu va da chix la FRF. Trebuia să se întâmple asta. El este părtaş la tot răul care s-a întâmplat la FRF, pentru că a fost omul lui Mircea Sandu, pe care a ales să îl susţină. I-am spus în noaptea de dinaintea alegerilor să treacă de partea mea, dar nu a vrut. A preferat să stea lângă Bela Kassai, care îşi face case zi de zi. Cred că ruptura dintre el şi Sandu a avut la bază banii. Lupescu o fi fost prins la borcanul cu dulceaţă de către Mircea Sandu", ne-a declarat ieri Iacov.

Fostul "bancar" este de părere că totul are legătură cu firma de marketing SEG, deţinută de Cristi Iancu, prietenul lui Lupescu. "E o firmă-fantomă, care nu a existat până în momentul venirii lui Lupescu la federaţie. Uitaţi-vă la contractul făcut pentru meciul cu Argentina. Mă simt nevoit să îi dau dreptate lui Mircea Sandu. Cum e posibil să nu pui o clauză prin care să poţi fi despăgubit?", s-a revoltat Iacov.

Miodrag Belodedici va rămâne în continuare în cadrul FRF şi va coordona loturile naţionale de juniori. "Belo" i se va subordona lui Mihail Marian, cel care a fost numit director tehnic naţional!

"Pentru Ionuţ este un pas normal. Nu văd niciun impediment pentru ca Gică Popescu să n-ajungă la FRF.”

FLORIN PRUNEA, fost angajat al Federaţiei Române de Fotbal

CITIŢI ŞI:

  • "Lupii tineri" au căzut în capcana lui Mircea Sandu
  • Ionuţ Lupescu a capitulat! A demisionat de la FRF. "Nu venisem să stau pe termen lung"