Romeo Paşcu: "Lung l-a înjurat de mamă pe arbitru!"

Romeo Paşcu: "Lung l-a înjurat de mamă pe arbitru!"

Fostul mare portar, în prezent "secund" la Universitatea Craiova, i-a arătat cătuşele "centralului" Augustus Constantin.

Universitatea Craiova a bifat cel de-al patrulea meci fără victorie în actuala ediţie de campionat. Duminică seară, la revenirea pe arena "Ion Oblemenco", oltenii au remizat cu FC Timişoara, scor 1-1, fiind egalaţi în prelungiri. "Alb-albaştrii" au condus cu 1-0 (gol Alexandru Piţurcă), dar au fost ajunşi de bănăţeni, care au luat un punct datorită lui Ianis Zicu.

Meciul a fost făcut praf de arbitrul Augustus Constantin, cel care a dezavantajat ambele echipe. "Centralul" nu a acordat câte un penalty pentru fiecare echipă.

"Am regretat imediat gestul"

Ne puteți urmări și pe Google News

Silviu Lung, antrenorul "secund" al Universităţii Craiova, a avut o ieşire nervoasă în minutul 84 la adresa lui Augustus Constantin, în direcţia căruia a făcut, simbolic, semnul cătuşelor. Gestul este o trimitere la Gheorghe Constantin, tatăl lui Augustus, fost şef al CCA, care a fost arestat anul trecut în cazul "mită pentru arbitri".

Silviu Lung şi-a explicat ieri atitudinea de frondă avută duminică seara. "A fost ceva de moment. Am fost prins de tensiunea partidei. Am ridicat mâinile în sus, dar le-am lăsat imediat în jos. Nu am nimic cu Augustus. Am regretat imediat gestul făcut", ne-a declarat Lung.

Romeo Paşcu, observatorul de joc al partidei, a consemnat în raport incidentul petrecut în minutul 84. "Îmi pare rău de Silviu Lung, dar nu puteam să trec cu vederea aşa ceva. L-a înjurat de mamă pe arbitru şi a plecat de pe bancă, apoi a ridicat mâinile în sus, făcând semn de cătuşe. Nu ştiu ce pedeapsă va suporta, nu e treaba mea", ne-a declarat Paşcu.

Sorin Cârţu i-a arătat şi el cătuşele lui Augustus Constantin, anul trecut, la meciul Pandurii- Unirea Urziceni. "Sorinacio" a fost suspendat şase etape şi amendat cu 6.800 de lei. La acea vreme, Silviu Lung era antrenor "secund" la Pandurii. Gestul a fost preluat ulterior şi de fotbalistul craiovean Florin Costea, în ediţia trecută, cu Dinamo. "Destinatarul" a fost acelaşi Augustus Constantin!

UNIV. CRAIOVA - FC TIMIŞOARA 1 - 1 Marcator(i): Al. Piţurcă (53)/ Zicu (90+2)

UNIV. CRAIOVA: S. Lung jr. 8, Dănănae 6, Găman 6, Iliev 6, Ciucă 7, Prepeliţă 6, Dilevski 6, David Lopes 6, M. Roman II 5 (59, Bărboianu 6), Al. Piţurcă 7 (76, Stoianof), M. Costea 6 (89, Firţulescu). Antrenor: Aurel Ţicleanu

FC TIMIŞOARA: Taborda 6, Scutaru 6 (60, Tameş 5), Luchin 5, Cisovski 6, Sepsi 6, Bourceanu 6, Alexa 7, Goga 6 (46, Contra 6), Magera 7, Curtean 5 (64, Zicu 7), Axente 6. Antrenor: Vladimir Petrovici

Arbitri: A. Constantin 5, O. Şovre 7, Ad. Vidan 6

Stadion: "Ion Oblemenco" – Craiova; Spectatori: 18.000