Efectele lunii pline asupra stării de bine. Cum poate crea o influențează negativă

Efectele lunii pline asupra stării de bine. Cum poate crea o influențează negativă Sursa foto: Dreamstime.com

Astrologii afirmă că influența lunii pline se resimte în rândul diferitelor zodii din horoscop, dar această influență nu este întotdeauna percepută într-un mod negativ. Modalitatea în care este văzută poate să facă diferența, aducând cu sine aspecte pozitive sau oportunități neașteptate.

Când e lună plină, nativii sunt încurajați să adopte o atitudine deschisă, să se elibereze de energiile negative și să privească spre viitor cu optimism. În plus, este o perioadă propice pentru a accepta invitațiile la întâlniri și a explora conexiuni noi.

Întâlnirea cu o persoană care te-a invitat în oraș poate să aducă sentimente profunde și să inițieze o relație care să dureze o perioadă îndelungată sau chiar să devină una permanentă.

Luna plină ar putea lega relații amoroase

Sufletele pereche par să se regăsească într-un armonios echilibru când e lună plină. Prin urmare, nu rata această oportunitate dacă te afli în căutarea acelui partener destinat.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, având în vedere că luna aduce prevestiri de schimbare, poate fi momentul perfect să începi cel puțin unul dintre obiectivele tale, cum ar fi să te ții de o rutină.

Aceasta te va motiva să rămâi consecvent și să nu renunți la această inițiativă.

Un moment potrivit să te concentrezi pe tine

În momentul în care luna plină străbate cerul, nu ezita să iei decizii rapide sau să te aventurezi în afara zonei tale de confort. Acesta este, în primul rând, un prilej oportun pentru a te autoanaliza și a-ți examina acțiunile.

Explorează-te pentru a înțelege mai bine sursele nemulțumirii, identifică motivele care stau la baza acestora și descoperă modalități de a aduce fericire în viața ta.

Cuplu, relație, fericire, fidelitate, iubire

Relații amoroase. Sursa foto: Dreamstime

Astrologii recomandă să te conectezi cu propria ta esență în această perioadă. Vei resimți o descărcare a energiilor toxice acumulate și vei simți cum te încarci cu o putere remarcabilă pentru a-ți atinge scopurile în viață.

Astrologi spun că vei experimenta o senzație de forță interioară ce te va face să simți că poți muta literalmente munții din loc.

Când are loc următoarea lună plină

Următoarea lună plină este programată să apară pe 25 ianuarie și pe 24 februarie, coincizând cu sărbătoarea Dragobetelui.

Această perioadă îți oferă un motiv suplimentar pentru a evalua starea relației tale și a regla eventualele neînțelegeri cu partenerul tău, în cazul în care simți că lucrurile nu mai merg atât de armonios cum te-ai așteptat.

Luna

Lună plină. Sursa: Arhiva EVZ

Luna plină se va mai afișa pe 23 aprilie, după care pe 21 iunie, 19 august, 17 septembrie, 17 octombrie. Ultimele două luni din 2024 vor apărea pe cer tot în date similare, respectiv pe 15 noiembrie și pe 15 decembrie, potrivit purewow.com.