Evenimentul Zilei > Sport > Lumea sportului este în doliu. A murit la doar 27 de ani. Fanii sunt în lacrimi
Lumea sportului este în doliu. A murit la doar 27 de ani. Fanii sunt în lacrimi

Lumea sportului este în doliu. A murit la doar 27 de ani. Fanii sunt în lacrimi

Lumea sportului este în doliu. Un celebru baschetbalist s-a stins din viață la doar 27 de ani. Baschetbalistul Michael Ojo a murit chiar în timpul antrenamentului.

Michael Ojo, care juca la Steaua Roşie Belgrad, a murit la doar 27 de ani, vineri, după ce s-a prăbușit în timpul unui antrenament, informează mass-media internaționale, scrie People.com.

Bachetbalistul a fost transportant de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața.

 

Era o persoană foarte optimistă și avea mereu zâmbetul pe față, chiar și atunci când vorbea cu cineva pentru prima data”, au declarat foștii săi colegi, pe rețele sociale. „Nu îl vom uita niciodată”.

Michael Ojo, născut în 1993 în Nigeria, a jucat în perioada 2012-2017 pentru echipa Universităţii Florida State. În intervalul 2017-2018, el a evoluat pentru FMP (Belgrad), iar din 2018 a fost legitimat la Steaua Roşie.

Michael Ojo avea o înălţime de 2,16 m, era născut în Lagos, dar a studiat în Statele Unite, la Universitatea de Stat din Florida.

Amintim că, la începutul acestui an, lumea sportului a pierdut o legendă a baschetului. Celebrul  Kobe Bryant a murit, în urma unui tragic accident aviatic.

Vestea despre Kobe Bryant a șocat întreaga planetă. Superstarul NBA a murit în urma unui accident de elicopter, anunță TMZ.

În momentul în care ar fi izbucnit un incendiu, la bordul elicopterului cu care se deplasa fostul jucător al echipei L.A. Lakers se mai aflau patru persoane. Printre acestea, și fata de 13 ani a starului NBA. Pompierii și paramedicii au intervenit de urgență la fața locului, însă din nefericire nu au putut decât să confirme decesul celor 5 pasageri.