Rapid începe astăzi returul Ligii I la fotbal în deplasare, la Gloria Bistriţa (în direct de la ora 15.00, pe GSP TV), sub semnul nostalgiei.
Dacă acum trei ani făceau furori în Cupa UEFA, giuleştenii au ajuns azi într-o situaţie financiară atât de grea încât se sperie şi de notele de plată ale deplasărilor prin ţară!
Rămaşi fără bani şi fără mari speranţe la titlu, conducătorii clubului îşi varsă năduful pe jucătorii mai tineri, pe care-i pedepsesc pentru că îndrăznesc să spună ce gândesc.
În ediţia de duminica trecută a EVZ, Lucian Răduţă, atacantul în vârstă de 20 de ani al Rapidului, spunea că în pregătirea de iarnă atribuţiile au fost împărţite, de antrenamente ocupându-se Marian Rada, iar de alcătuirea echipei fiind responsabil Nicolae Manea.
Nu se ştie din ce motiv, informaţia a deranjat stafful Rapidului. Jucătorul a fost pus să nege ceea ce spusese şi a fost scos din lot! „În cantonamentele din această iarnă, antrenamentele, cât şi formula echipei pentru retur au fost făcute cu contribuţia egală a lui Nae Manea şi Marian Rada”, sună comunicatul sosit de la Rapid în numele lui Răduţă. Atacantul nu face parte din lotul deplasat la Bistriţa, pentru meciul de azi, contra Gloriei.
DETALIU
Răzvan Lucescu şi „grupurile de prieteni”
În acelaşi interviu buclucaş, Lucian Răduţă povestea că lucrurile nu erau roz în Giuleşti nici pe vremea lui Răzvan Lucescu: „Erau şi pe atunci bisericuţe şi jucători care nu ieşeau din echipă. Eram foarte tânăr în acea vreme, însă percepeam lucrurile astea”. Răzvan Lucescu se disculpă însă, spunând că doar doi jucători nu ieşeau din lot pe vremea sa: „E vorba de Maftei şi de Bădoi. Ceilalţi erau rotiţi în permanenţă. A fost o perioadă extraordinară a Rapidului şi nu vreau să fie aruncat noroi în ea. Rapidul de azi se află într-un mare impas şi nu văd cum va mai ajunge la nivelul acelor performanţe”, a ţinut să precizeze Lucescu junior. Lucian Răduţă vrea acum să aplaneze controversa iscată şi pe această temă: „N-am vorbit despre bisericuţe în cadrul echipei, ci despre grupuri de prieteni, ceea ce înseamnă, cred eu, cu totul altceva”.