Învins categoric de PASCAL, BUTE e sfătuit să-şi agaţe mănuşile în cui. El vrea însă revanşa. Crezi că ar trebui să se retragă?

Învins categoric de PASCAL, BUTE e sfătuit să-şi agaţe mănuşile în cui. El vrea însă revanşa. Crezi că ar trebui să se retragă?

Pugilistul român Lucian Bute a pierdut în această dimineaţă confruntarea cu haitianul Jean Pascal, meci disputat la "Bell Centre" din Montreal. La capătul unui meci spectaculos doar în unele momente, Pascal s-a impus la puncte printr-o decizie unanimă.

Atmosferă de mare meci la "Bell Centre" din Montreal în această dimineaţă. După 14 luni de pauză, Lucian Bute, care va împlini luna viitoare 34 de ani, a revenit în ring. Din păcate, românul nostru a dezamăgit din nou, practicând un box plictisitor, fără nerv. Bute a făcut economie de lovituri, permiţându-i în schimb lui Pascal să puncteze în permanenţă.

Citiţi mai mult: Lucian Bute: "Sunt dezamăgit. Am fost ezitant până la sfârşit" Pugilistul român Lucian Bute a pierdut în această dimineaţă partida cu Jean Pascal, bifând astfel cel de-al doilea eşec al carierei. Pascal s-a impus la puncte, printr-o decizie unanimă, după un meci în care Bute nu i-a pus probleme haitianului decât în runda a 12-a. Citiţi mai mult: AICI

La bătaie, în această dimineaţă, au fost puse centurile NABF (deţinută de Bute) şi WBC Silver la categoria semigrea. Pascal, omul care i-a ţinut piept lui Carl Froch acum şase ani la Nottingham, a fost un adversar de temut. În vârstă de 32 de ani, Pascal era înaintea partidei favoritul tuturor în confruntarea cu Bute. Citiţi AICI declaraţia lui Jean Pascal dată după meci. Felix Păun, primul antrenor al lui Lucian Bute, e de părere că a venit vremea ca fostul său elev să-şi agaţe mănuşile în cui. Citiţi mai mult: AICI! LIVE: - ora 05.00: în "Bell Centre" din Montreal e forfotă mare! - pe ecranele gigant din sală sunt difuzate primele imagini cu Lucian Bute, aflat la vestiar. Sala îl aplaudă oe român. Se pare că Lucian are mai mulţi susţinători decât Pascal. - ora 5.15: urmează penultimul meci al galei, cel dinaintea "main-event"-ului Bute vs. Pascal - ora 6.15: lumea de la "Bell Centre" din Montreal aşteaptă cu nerăbdare meciul Pascal vs. Bute; până acum, în gala de la Montreal, spectatorii au avut parte de meciuri de slabă factură - ora 6.24: LUCIAN BUTE INTRĂ ÎN SALĂ! Campionul nostru pare foarte concentrat! Tot "U2", ca de obicei, îl acompaniază pe român în drumul său spre ring! Sala îl aplaudă pe Bute! - min. 6.27: intră în sală şi Jean Pascal! - ora 6.30: celebrul announcer american Michael Buffer face prezentările! - ora 6.32: e prezentat în uralele publicului LUCIAN BUTE! - ora 6.33: e prezentat şi Jean Pascal; se aud şi fluierături! - ora 6.33: cei doi nu s-au privit în ochi atunci când au stat faţă în faţă! A ÎNCEPUT MECIUL!!!

REPRIZA I -o primă repriză de studiu, echilibrată; Pascal stă în centru ringului şi încearcă să dicteze ritmul luptei; Lucian pare pregătit; Pascal a vrut să-l bage-n corzi în două rânduri pe român, Bute a fugit permanent! REPRIZA a II-a -Bute l-a ţinut la distanţă cu dreapta pe Pascal şi a lovit în două rânduri cu stânga; ultimele 30 de secunde aşe reprizei i-au aparţinut însă lui Pascal, care l-a înghesuit în corzile ringului pe român; Pascal a reuşit câteva lovituri bune; REPRIZA A III-a - Bute pregăteşte prea mult loviturile; Pascal a punctat în câteva rânduri; Lucian a lovit şi el ceva mai clar în ultimul minute; meciul e echilibrat! REPRIZA a IV-a - o repriză ternă, salvată însă de final, atunci când Pascal i-a pus din nou mari probleme lui Lucian... REPRIZA a V-a - partida nu e spectaculoasă; Bute se agită în ring, dar mai ales pe loc, fără rost. Ezită în continuare să lovească; Pascal "erupe" pe final; în acest ritm, Bute NU ARE nicio şansă... REPRIZA a VI-a - o nouă repriză pierdută, foarte probabil, de Bute, care e ezitant ca un debutant... Pascal emană o siguranţă extraordinară; haitianul punctează în permanenţă... REPRIZA a VII-a - încă o repriză în care Lucian Bute l-a urmărit în ring pe Pascal, dar a lovit foarte rar; Pascal a punctat parcă mai mult şi în această rundă... REPRIZA a VIII-a - Lucian a căzut la podea, dar nu din lovitură; Bute a încasat câteva lovituri dure... Pascal simte că are avantaj şi boxează economicos... REPRIZA a IX-a - încă o repriză a lui Pascal; meciul e urât... Lucian nu mai are decât şansa KO-ului dacă vrea să câştige; şi mai sunt doar trei runde. REPRIZA a X-a - Pascal boxează din ce în ce mai arogant! O repriză pe care Bute a încheiat-o cu faţa plină de sânge după o ciocnire de capete foarte violentă; meciul a şi fost întrerupt; Bute nu riscă nici măcar acum... REPRIZA a XI-a - rundă spectaculoasă în finalul ei, când Pascal s-a băgat în colţul ringului, a acceptat cu bună ştiinţă câteva lovituri lipsite de vlagă ale lui Lucian Bute, după care a pornit o furtună de croşee care l-a pus în mare dificultate pe român... REPRIZA a XII-a - a fost singura repriză în care Bute a riscat, dar a fost prea târziu... AŞTEPTĂM DECIZIA celor trei judecători! -DECIZIE UNANIMĂ ÎN FAVOAREA LUI PASCAL... Jean Pascal Data/Locul naşterii: 8.10.1982 / Port-au-Prince, Haiti Debut la profesionişti: 03.02.2005 Meciuri disputate la profesionişti: 32; 29 de victorii (17 prin KO), 2 înfrângeri, un meci egal Titluri deţinute: WBC-Latino, WBO-NABO, NABA, NABF, WBO Inter-Continental - supermijlocie; WBC, IBO - semigrea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lucian Bute Data/Locul naşterii: 8.02.1980 / Pechea, Galaţi Debut la profesionişti: 22.11.2003 Meciuri disputate la profesionişti: 33; 31 de victorii (24 prin KO), 2 înfrângeri (una prin KO) Titluri deţinute: NABF - semigrea, NABA şi NABF - supermijlocie, IBF - supermijlocie.

CITIŢI ŞI: Lucian Bute: "Sunt dezamăgit. Am fost ezitant până la sfârşit" Lucian Bute a trecut fără probleme proba cântarului. Jean Pascal a avut emoții! Ultimul meci al lui Lucian Bute "Va fi un singur învingător, Bute" S-a hotărât! Vezi unde se vede meciul BUTE vs. PASCAL Rudel Obreja: "Meciul Bute - Pascal se va putea vedea şi în România"