Evenimentul Zilei > Actualitate > Lovitură pentru Clotilde Armand de la colegul de partid: prefectul Capitalei NU prelungește starea de alertă în Sectorul 1
Lovitură pentru Clotilde Armand de la colegul de partid: prefectul Capitalei NU prelungește starea de alertă în Sectorul 1

Lovitură pentru Clotilde Armand de la colegul de partid: prefectul Capitalei NU prelungește starea de alertă în Sectorul 1

Alin Stoica, prefectul Capitalei, a declarat în urmă cu puţin timp, că nu se impune prelungirea stării de alertă solicitată de către Clotilde Armand pentru Sectorul 1, în contextul crizei gunoiului.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sector 1, duminică. Astfel, s-a aprobat prelungirea stării de alertă pe raza UAT Sectorul 1 cu 20 voturi pentru din 27.

Hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență a Sectorului 1 a fost trimisă, duminică, prefectului Municipiului București care urma să ia o decizie în acest caz.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica

„Nu se impune prelungirea stării de alertă. În acelaşi timp, am avut şi o discuţie cu Primăria Sectorului 1 şi cu ROMPREST şi urmează ca în două zile să se prezinte împreună un plan care să asigure continuitatea serviciului de salubrizare şi sper că ambele părţi vor fi şi sunt conştiente de importanţa pe care acest lucru o are pentru cetăţenii Sectorului 1 şi vor veni împreună cu această soluţie”, a declarat prefectul Capitalei.

Potrivit acestuia, decizia a fost luată în baza informaţiilor primite de la DSP, Garda de Mediu şi Agenţia de Mediu, având în vedere că situaţia salubrităţii în teren este una bună.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: