Evenimentul Zilei > Actualitate > LOVITURĂ. O echipă din Liga I nu a primit licența pentru a participa în cupele europene. „E o tâmpenie”
LOVITURĂ. O echipă din Liga I nu a primit licența pentru a participa în cupele europene. „E o tâmpenie”

LOVITURĂ. O echipă din Liga I nu a primit licența pentru a participa în cupele europene. „E o tâmpenie”

Comisia de Fond a Sistemului Național de Licențiere a respins, astăzi, cererea de pusă de echipa Astra Giurgiu pentru acordarea licenței UEFA.

Astra Giurgiu nu va putea participa în sezonul viitor al cupelor europene, iar „alb-negrii” au primit aceasă veste, astăzi, de la Comisia de Fond a Sistemului Național de Licențiere. Totuși, giurgiuvenii pot ataca hotărârea, la Comisia de Apel.

„E o tâmpenie ce au făcut cei de la Comisie, nu ne-au acceptat depunerea de documente noi. Astea sunt anti-românisme, cu domnul Duru în frunte. Am venit cu documente în completare. E vorba de răutate aici, nu de altceva. Nu știu cine câștigă? Noi facem eforturi financiare și nu se iau în calcul documentele conform cărora ți-ai îndeplinit obligațiile financiare. Au spus că au fost aduse după termen. Sigur, e un regulament. Dar a fost pe data de 14 aprilie, la 8.30. Cine putea deshidea banca la ora 8 să-i mulțumească pe ei? Sigur că noi am plătit pe la ora 9 și ceva. E inadmisibil ce modalitate au găsit. Au zis că trebuia să le aducem până pe data de 14, dar a fost Paștele pentru toată lumea, pe 13 nici nu s-a lucrat. Vom merge la apel, ce să facem. Nu e primul caz în care comisia pierde. Normal că avem șanse la apel. Sunt depuse în termen toate plățile, totul e în regulă. Am făcut dovada plății la toate, numai că au fost depuse după data de 14, când au spus ei", a spus Petre Buduru, președintele Comitetului Director al Astrei Giurgiu, pentru Mediafax.