Evenimentul Zilei > Actualitate > „Lost”, ultimul sezon
„Lost”, ultimul sezon

„Lost”, ultimul sezon

După şase ani de mister, intrigi şi multe premii câştigate, seria „Lost: Naufragiaţii” îşi prezintă ultimul sezon, unde se va afla povestea fiecărui personaj.

Primul episod din ultimul sezon al serialul „Lost: Naufragiaţii” se va difuza astăzi, în premieră şi exclusivitate, pe AXN, începând cu ora 21.00.

Premiat în 2005 cu un Emmy, în 2006 cu un Glob de Aur (la categoria Cel mai bun serial dramatic) şi în 2008 cu premiul Peabody, celebrul serial se încheie cu cel de-al şaselea sezon.

Cine sunt naufragiaţii

Povestea filmului e simplă: un zborul Oceanic 815 se pră buşeşte pe o insulă din Pacific, cei 48 de pasageri rămaşi în viaţă începând o luptă pentru supra vieţuire. Pentru a face faţă con di ţiilor dure, ei trebuie să co laboreze.

În primul episod din ultimul sezon, telespectatorii vor vedea, în paralel, mai multe scenarii. De exemplu: Cum ar fi fost dacă avionul ar fi aterizat cu succes la Los Angeles, fără să se fi prăbuşit pe insulă? Cel mai important este însă răspunsul la întrebarea: Ce s-a întâmplat, în final, cu fiecare personaj în parte?

Multă muncă de teren

Jack Bender, regizorul principal al serialului, are la activ multe seriale TV şi câteva filme de cinema, însă, la origine, acesta este actor. Nu-şi doreşte să joace, îi place mai mult să privească o scenă decât să o reprezinte.

Jean Higgins, unul dintre producătorii executivi, a lucrat şi la serialul „CSI: Miami”, difuzat tot de AXN şi acesta declară că nimic nu se compară cu munca din teren de la „Lost”, care oferă o experienţă mult mai largă.

Cât despre personaje, telespectatorii se vor întâlni, în ultimul sezon, cu Desmond Hume (Henry Ian Cusick), Sun Kwon (Yunjin Kim), Sayid Jarrah (Naveen Andrews), Hugo, (Jorge Garcia), Jack (Matthew Fox), John Locke (Terry O’Quinn) sau Evangeline Lilly (Kate Austen).

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.