Evenimentul Zilei > Monden > Loredana Chivu, la videochat! Blonda a făcut ravagii în Rich Girls Studios
Loredana Chivu, la videochat! Blonda a făcut ravagii în Rich Girls Studios

Loredana Chivu, la videochat! Blonda a făcut ravagii în Rich Girls Studios

Loredana Chivu s-a întors la Rich Girls Studios, unul dintre cele mai tari studiouri de videochat din țară.

Fosta asistentă a lui Dan Capatos s-a văzut cu modelele care lucrează la Rich Girls Studios și le-a vorbit fetelor despre cum ar fi mai bine să își investească banii câștigați din videochat. Totodată, Loredana Chivu a oferit sfaturi și în viața amoroasă, împărtășind din experiența personală.

Referitor la dragoste și găsirea bărbatului ideal, Loredana le-a povestit fetelor despre relația pe care a avut-o cu un bărbat a cărui situație financiară nu era la fel de bună ca a ei. Cu toate încercările de a face relația să meargă, Loredana Chivu s-a dat bătută, realizând că așa ceva nu este posibil. Tocmai de aceea, frumoasa blondă le-a recomandat tinerelor modele de la Rich Girls Studios să nu repete greșelile ei.

În ceea ce privește anul 2020, Chivu a mărturisit că are în plan să își cumpere o mașină nouă, dar și să își deschidă propriul business.

În plus, arată cancan.ro, Loredana vrea să ajungă și în Bali, într-o vacanță exotică.

Când a venit vorba de sfaturi financiare, Loredana Chivu le-a îndemnat pe fete să investească în viitorul lor și să își cumpere o casă sau o mașină. Iar acolo unde este cazul, să își transforme pasiunile în afaceri de succes.

Rich Girls Studios este unul dintre cele mai apreciate studiouri de videochat din România.