Lora și Ionuț Ghena, iubitul cântăreței, au mari probleme după ce au rămas blocați în Bali de mai multă vreme. Cei doi și-au planificat o vacanță de vis pe exotica insulă indoneziană, chiar înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus. Ghinionul celor doi a făcut ca ei să nu mai poată pleca din Bali, acolo unde se află din luna martie.

Până acum avioanele cu care ar fi trebuit să se întoarcă în România au fost anulate de trei ori. Acum, Lora și Ionuț Ghena aveau o cursă programată la data de 1 iulie, dar și aceasta a fost anulată. Așa că următorul orizont de așteptare a fost creat pentru data de 7 iulie. Cei doi sunt la capătul puterilor și la finalul resurselor financiare. Ultima veste proastă pe care au primit-o a fost împărtășită de cântăreață pe contul de Instagram.


Vacanţa în Bali s-a transformat în coşmar. Lora trece prin momente cumplite

Lora și Ionuț Ghenu sunt izolați în Bali.„ Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta”


Pentru cine nu a aflat astăzi, da, zborul nostru a fost din nou anulat. Din păcate”, a spus artista într-un video postat pe contul de socializare.  „Au avut dreptate, chiar e cea mai frumoasă izolare”, a spus unul dintre „urmăritorii” Lorei.

„În ultimele trei luni, am trecut prin toate stările. A fost un roller coaster emoțional și parcă am trăit câțiva ani în aceste trei luni la capitolul experiențe și emoții. Acum stau pe terasă, tolănită pe canapea, mă uit în jur și îi mulțumesc Universului pentru tot ce mi-a oferit.

Trecerea a fost grea, niciodată nu am fost atât de „în aer și lipsită de control. Poate că aveam nevoie de asta. Să mă las puțin purtată de valul vieții și să iau lucrurile pe rând, așa cum vin.  După panicile și anxietățile provocate de tot ceea ce nu se știe și nu se mai poate, am învățat să respir adânc, să mă bucur de moment”, a declarat Lora înt-run interviu acordat pentru Viva.