Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea: PSD-ul este în continuare, poate, singurul partid în care în jur de 40% din populaţie are încredere
Liviu Dragnea: PSD-ul este în continuare, poate, singurul partid în care în jur de 40% din populaţie are încredere

Liviu Dragnea: PSD-ul este în continuare, poate, singurul partid în care în jur de 40% din populaţie are încredere

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Partidul Social Democrat are încă o cotă de încredere de 40% şi este un partid 'bine structurat, organizat, cu oameni serioşi'.
'Eu cred că PSD-ul, de fapt sunt convins că PSD-ul nu va fi tulburat foarte tare, aşa cum se doreşte. Deja este străveziu. Eu nu sunt nici orb, nici surd şi nici prost să nu înţeleg care este de fapt miza. Miza unor oameni politici şi a unui om care nu mai e politic, dl. Iohannis. PSD-ul este în continuare, poate, singurul partid, dacă vorbim în adevăratul sens al cuvântului, vorbim de un partid bine structurat, organizat, cu oameni serioşi, cu reprezentanţi în administraţia locală foarte mulţi, nu numai de acum, în general am fost aşa, şi în care în jur de 40% din populaţie are încredere. Eu cred că PSD-ul va rămâne în continuare principalul partid din România. Este, repet, şi unul din motivele pentru care merg în organizaţii', a afirmat Liviu Dragnea, citat de Agerpres. 
 
Coordonatorul politic al PSD a precizat că reprezentanţii forurilor de conducere ale partidului trebuie să-şi recapete curajul de a spune ceea ce gândesc. 
 
'De asemenea, să discutăm serios despre actul guvernării. Am avut o guvernare foarte bună până acum, eficientă, apreciată de populaţie, este foarte greu să conteşti asta, sigur, nu e imposibil, am văzut şi în Parlament. Dar încep să se simtă şi în buzunarele oamenilor efectele acestei guvernări. Dar nu putem rămâne în orice condiţii. Pentru că o guvernare bună este o guvernare coerentă, în care toţi partenerii de coaliţie funcţionează, aşa cum a funcţionat până acum. Şi sper că vom funcţiona', a precizat Liviu Dragnea, la debutul unei întâlniri cu reprezentanţii PSD. 
 
El a declarat că va merge prin toate organizaţiile judeţene, deoarece 'există o stare neplăcută în partid', generată de ultimele evenimente. 
 
'Vreau să vorbesc şi cu primarii noştri şi cu restul organizaţiei din judeţ pentru a le spune cu toată sinceritatea şi tăria că nu au de ce să predea armele, aşa cum se doreşte. Vreau să le spun, de asemenea, că miza adversarilor nu o reprezintă numai guvernarea, eu cred că miza principală o reprezintă Partidul Social Democrat, care este în continuare cotat la peste 40% şi asta desigur deranjează. Este important să stăm uniţi, să înţeleagă că a fi membru PSD este o calitate onorantă. De asemenea, vreau să vedem care este stadiul alegerilor interne din partid şi să discutăm liber cu primarii şi cu ceilalţi colegi din organizaţii despre elemente pentru viitoarea ofertă politică a PSD-ului' a menţionat Dragnea.