Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea: PSD este un partid stabilizat
Liviu Dragnea: PSD este un partid stabilizat

Liviu Dragnea: PSD este un partid stabilizat

PSD este un partid stabilizat şi nu sunt probleme serioase în prezent, a afirmat coordonatorul politic al formaţiunii social-democrate, Liviu Dragnea.

Întrebat cu privire la lipsa premierului Victor Ponta din fruntea PSD, Dragnea a spus că, în opinia sa, ''nu trebuie exagerat''.

"Nici nu trebuie să exagerăm, după părerea mea. Se întoarce peste câteva zile Victor Ponta în ţară. PSD este un partid stabilizat la ora la care vorbim, a fost Biroul Permanent Naţional astăzi şi am adoptat decizia politică privind nesusţinerea d-lui Mihai-Răzvan Ungureanu. Nu sunt probleme serioase acum, la ora la care vorbim", a declarat Dragnea, la sediul central al PSD, potrivit Agerpres.

Ponta a admis că este o lipsă de autoritate în PSD, în absenţa liderului Victor Ponta. "Este o lipsă de autoritate, pentru că Victor e plecat, eu mi-am dat demisia din funcţia de preşedinte executiv şi a fost o perioadă destul de delicată pentru partid săptămâna trecută. Dar acum partidul e mai stabilizat", a arătat el.

Liviu Dragnea a detaliat că este vorba de o anumită agitaţie a liderilor din teritoriu. "Au fost câteva zile în care erau, sigur, agitaţi, vedeau la televizor tot felul de declaraţii, decizii, poziţii ciudate. Şi au înţeles că acum e în regulă", a completat Dragnea.

Coordonatorul politic al PSD a mai spus că nu ar dori nimănui dintre cei care se îndoiesc de problemele de sănătate ale premierului, "nici măcar duşmanilor", să treacă prin ceea ce a trecut Victor Ponta.