Evenimentul Zilei > Monden > Livian, de la Puterea Dragostei, ținta interlopilor. Ce vor sa ii facă
Livian, de la Puterea Dragostei, ținta interlopilor. Ce vor sa ii facă

Livian, de la Puterea Dragostei, ținta interlopilor. Ce vor sa ii facă

Livian de la Puterea Dragostei a devenit ținta interlopilor din Clanul Sportivilor, într-o dispută pe care aceștia o au cu un alt individ periculos din Oradea.  

Livian de la Puterea Dragostei, ținta interlopilor.

Un protagonist al show-ului de televiziune Puterea Dragostei a intrat în vizorul unor clanuri periculoase de interlopi. Livian, fiul lui Nelson Mondialul, care s-a făcut remarcat la Puterea Dragostei, a devenit, fără intenție, țintă unor amenințări din partea unor interlopi periculoși, conform Spynews.

Tânărul a fost amenințat cu violul, de un lider al grupării Sportivilor, aflat în conflict cu un interlop din Oradea.

Scandalul, la care facem referire, a izbucnit între frații Mircea și Vali Nebunu, liderii grupării Sportivilor, pe de-o parte, și un interlop din Oradea. Acesta se numește Romi Neguș și este chiar finul lui Mircea Nebunu. Romi Neguș a amenințat că-l va bate pe nașul său, „cu o mână”. Mai mult, el a adunat o trupă de peste 100 de interlopi cu care să-i atace pe Sportivi, la o înmormântare, la Turda.

Livian de la Puterea Dragostei, ținta interlopilor

De partea cealaltă, Vali Nebunu i-a reproșat lui Romi Neguș că l-ar fi pus pe Nelson Mondialu să-l amenințe. Acesta, susține Vali Nebunu, făcut-o  într-un live pe rețelele de socializare. Acest lucru l-a iritat pe Vali Nebunu care a ripostat spunând că se va răzbuna pe fiul lui Nelson, pe Livian.

„Ce să ne facă nouă baba aia mucegăită de Nelson? Poate îl violez pe băiatul lui”, a spus Vali Nebunu.

Pentru a fi cât mai convingător, Vali Nebunu povestit că este un infractor foarte periculos care nu se dă în lături de la nimic.

Deocamdată, scandalul se poartă prin intermediul mesajelor transmise prin intermediul conturilor de pe rețelele de socializare.

Livian, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți

Fiul lui Nelson Mondialu a devenit cunoscut publicului după ce a apărut în show-ul de televiziune Puterea Dragostei. Livian a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți care au apărut în cadrul show-ului. El a câștigat sezonul al doilea al show-ului și se bucură de susținerea a numeroși fani.