Lionel Messi este o minune genetică

Lionel Messi este o minune genetică

Fernando Signorini, preparatorul fizic al naţionalei Argentinei, este entuziasmat de calităţile celui mai bun jucător al lumii, Lionel Messi.

„Pare atât de firav, dar a căpătat multă forţă în ultimii ani. Are o explozie a plecării în momentul pasei care lasă pe drum adversarul. Messi e o adevărată minune genetică prin mobilitatea gleznei. Nu am mai văzut în viaţa mea un jucător cu o asemenea capacitate, care îi permite, practic, să facă tot ce vrea cu mingea, dar şi cu adversarul, care nu înţelege cum de nu i se rupe glezna lui Leo atunci când face o mişcare bruscă pe lângă el”, a spus Signo rini.

40.000 de prostituate vin la „lucru” în Africa de Sud

Ca întotdeauna, turneele finale de campionate mondiale sau europene aduc o spectaculoasă mişcare spre ţara unde se desfăşoară competiţia din partea reprezentantelor celei mai vechi meserii din lume.

Ne puteți urmări și pe Google News

Profesionistele amorului plătit au luat drumul Africii de Sud. Numărul celor care se vor afla la turneul final pentru a face bani din prostituţie pe durata Mondialului este de 40.000 de femei, în pofida uriaşului risc pe care îl reprezintă SIDA. Peste zece la sută din populaţia ţării este infectată cu virusul HIV.

  • Ultimele repetiţii înaintea Mondialului făcute de naţionalele Spaniei şi Portugaliei au însemnat succese categorice. Campionii Europei au călcat în picioare Polonia la Murcia, scor 6-0, dar există şi o veste rea, cea a accidentării lui Iniesta. Portugalia a depăşit cu 3-0 pe Mozambic, şi Cristiano Ronaldo e convins că echipa sa poate urca pe podium.