Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal uriaș declanșat de Lionel Messi. Acuzații fără precedent lansate de superstarul argentinian. „Nu trebuie să luăm parte la această corupți”
Scandal uriaș declanșat de Lionel Messi. Acuzații fără precedent lansate de superstarul argentinian. „Nu trebuie să luăm parte la această corupți”

Scandal uriaș declanșat de Lionel Messi. Acuzații fără precedent lansate de superstarul argentinian. „Nu trebuie să luăm parte la această corupți”

Lionel Messi și-a ieșit din minți după ce a fost eliminat în timpul partidei Argentina - Chile (scor 2-0), de la Copa America, și a lansat acuzații grele.

Argentina s-a impus, sâmbătă, scor 2-0, în finala mică a Copei America, disputată contra reprezentativei din Chile. Lionel Messi a fost eliminat, în urma unei altercații avute cu Gary Medel, în minutul 37, și la final a refuzat să participe la ceremonia de premiere, pentru a-și ridica medalia de bronz. Messi a răbufnit: „Întotdeauna spun adevărul și sunt onest. Dacă aceste cuvinte afectează și nasc repercusiuni, nu e vina mea. Acum totul se termina dacă luam amândoi galben, dar eu plătesc pentru ce am zis înainte. De ce n-am vrut medalia? Pentru că noi nu trebuie să luăm parte la această corupție, ni s-a arătat doar lipsă de respect la această Copa América. Veniserăm aici pentru mai mult, dar ei ne-au interzis finala. Corupția, arbitrii nu le-au permis oamenilor să se bucure de fotbal. turneul este blindat pentru a învinge Brazilia, sper ca arbitrii să nu influențeze finala și să lase Peru să joace. Mi-e greu să cred.”, a spus Messi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.