Editura Evenimentul si Capital

Linie telefonică de urgenţă pentru salvarea persoanelor fără adăpost din Sectorul 6

zapada_Rm-Sarat_11
Autor: | | 0 Comentarii | 168 Vizualizari

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 informează cetăţenii cu privire la dispunerea unor măsuri de urgenţă în condiţiile fenomenelor meteorologice extreme din data de 29 ianuarie 2014.

###Pe raza Sectorului 6, echipele de intervenţie în regim de urgenţă monitorizează zonele cunoscute ca fiind frecventate de către persoanele fără adăpost, precum şi cele unde sunt locuinţe/adăposturi improvizate. Persoanele fără adăpost identificate sunt conduse la adăposturi unde beneficiază de căldură, masă şi sunt monitorizaţi din punct de vedere medical. Pe parcursul zilei de astăzi, asistenţii sociali vor distribui în zonele aglomerate din sector materiale informative prin care cetăţenii care cunosc situaţii ale unor persoane fără adăpost, bătrâni sau familii cu copii care locuiesc în condiţii improprii (locuinţe improvizate, scări de bloc etc.) sunt rugaţi să informeze de îndată echipele de intervenţie în regim de urgenţă. În urma intervenţiilor efectuate în perioada 24 – 27 ianuarie 2014, echipele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 au depistat pe raza sectorului un număr de 50 de persoane adulte aflate pe stradă, în pericol de hipotermie. Dintre acestea, 40 de persoane au fost găzduite în adăposturile de noapte din subordinea instituţiei, celelalte 10 fiind conduse la adăpostul de noapte administrat de Primăria Capitalei. În aceeaşi perioadă de timp, în zona Militari a fost identificat un copil în vârstă de 10 ani care apela la mila conducătorilor auto, copilul fiind internat în Centrul de Primire şi Evaluare în Regim de Urgenţă ”Arlechino”, din subordinea DGASPC Sector 6. Tot în zona Militari au fost identificate două familii cu trei copii care se adăposteau în adăposturi improvizate, în urma discuţiilor acestea fiind conduse la domiciliul unor rude, unde au fost găzduite. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 pune la dispoziţie linia telefonică de urgenţă 0731624849 la care cetăţenii pot sesiza situaţia persoanelor fără adăpost aflate în pericol de îngheţ.

Mai ceva ca un film erotic! Nicolae si Elena Ceausescu au facut dragoste cu MARTORI! Au povestit exact cum s-a intamplat!

Pagina 1 din 1


Tag-uri:Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI