Evenimentul Zilei > Actualitate > Liliana Mincă şi Teo Trandafir se bat în mite electorale
Liliana Mincă şi Teo Trandafir se bat în mite electorale

Liliana Mincă şi Teo Trandafir se bat în mite electorale

Cu doar două zile înainte de alegerile din sectorul 4, echipele de campanie ale celor două candidate care vor să obţină un loc în Parlamentul ca reprezentant al locuitorilor din Colegiul 19 au concurat astăzi la capitolul comuncate de presă.

A început echipa PDL care susţine că a intrat în posesia unei înregistrări video în care sunt prezentate dovezi ale mitei electorale oferite de Liliana Mincă şi PC, constând în sticle de vin şi conserve vechi de ananas.
"În înregistrare se vede clar cum câteva persoane au primit pungi inscripţionate cu numele candidatei PSD+PC, care conţin fluturaşi electorali, o conservă cu ananas, având greutatea de trei kilograme (care expiră peste o lună de zile) şi o sticlă de plastic de doi litri, neetichetată, care conţine vin. Avertizăm populaţia că aceste produse, cu termen de valabilitate redus şi fără surse clare de provenienţă, pot reprezenta o sursă de îmbolnăvire", se arată în comunicatul PDL, citat de Mediafax.
În comunicat se precizează faptul că imaginile, înregistrat cel mai probabil cu un telefon mobil, au fost adus la sediul de campanie al PDL Sector 4 de către un cetăţean.

Care pe care

La scurt a venit replica din partea echipe PSD+PC, care susţine, la rândul ei, că staff-ul de campanie al contracandidatei sale Teo Trandafir (PDL) intoxică presa cu informaţii mincinoase deoarece PDL este partidul care îi umileşte pe alegători cu pomeni electorale – pui, făină, arpacaş, vin, prosoape.
"În loc de proiecte şi soluţii pentru alegătorii din Colegiul 19, staff-ul de campanie al candidatei PDL, Teodora Trandafir, intoxică presa cu informaţii mincinoase. PDL acuză echipa de campanie a candidatei Alianţei PSD+PC de mită electorală, în timp ce, de fapt, PDL este partidul care îi umileşte pe alegătorii din Colegiul 19 cu pomeni electorale. Există declaraţii de la cetăţeni care afirmă că au primit de la PDL Sector 4 pui, făină, arpacaş, vin, prosoape flauşate şi alte bunuri", se arată în comunicat.
Astfel, alegătorii vor merge la urne pentru a opta între Liliana Mincă şi Teo Trandafir, candidatele care şi-au clamat  dorinţa de a se "bate" doar în proiecte, dar care nu au avut nicio confruntare directă.
Deputat în locul Danielei Popa
Peste 100.000 de alegători sunt aşteptaţi, duminică, la urne, pentru alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 din Bucureşti, la care candidează Teodora Trandafir (PDL) şi Liliana Mincă (PSD+PC).
Pe listele electorale permanente sunt înscrişi 104.586 de alegători, care vor vota în 61 de secţii de vot. Colegiul 19 se încadrează între Şoseaua Giurgiului, Şoseaua Olteniţei şi Bulevardul Constantin Brâncoveanu.
Locul de deputat în Colegiul 19 Bucureşti a devenit vacant după demisia din Parlament a Danielei Popa (PC), numită în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor. Daniela Popa a demisionat din Parlament în 1 februarie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: