LIGA I: Axente i-a salvat pe bănăţeni în prelungiri

LIGA I: Axente i-a salvat pe bănăţeni în prelungiri

FC Timişoara a reuşit să "smulgă" un punct la Sibiu, în partida cu Gaz Metan Mediaş, disputată ieri, în etapa a doua a Ligii I şi încheiată cu scorul de 2-2.

Condusă la un moment dat cu 2-0, formaţia de pe Bega a revenit şi a egalat în minutele suplimentare ale partidei.

Debutul de meci le-a aparţinut bănăţenilor, care au trimis mingea în bară la puţin timp după fluierul de start al întâlnirii, prin Axente. Scorul avea să fie însă deschis de medieşeni, în urma unui penalty transformat de Eric în minutul 16.

Oaspeţii s-au aruncat în atac, forţând egalarea, dar golul a căzut tot în poarta apărată de Pantilimon. În debutul reprizei secunde, acelaşi Eric l-a ridiculizat pe Alexa şi a marcat pentru 2-0. Ca urmare a acestor reuşite, brazilianul de la Gaz Metan Mediaş a acumulat patru goluri în cele două etape jucate în noul sezon al Ligii I şi ocupă prima poziţie în clasamentul marcatorilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

FC Timişoara a reuşit să revină în joc în minutul 73, când Magera a redus din diferenţă cu un şut spectaculos, expediat de la mare distanţă.

Finalul de meci a fost dominat categoric de "violeţi", care au izbutit în cele din urmă să se salveze de la eşec. În prelungiri, Axente a fructificat cu capul, din interiorul careului advers, o centrare perfectă a lui Sepsi.