Letizia, deputata lui Berlusconi

Letizia, deputata lui Berlusconi

Cea mai în vogă protejată a premierului italian intenţionează să intre în politică şi este convinsă că acesta o va pune pe listele partidului său pentru Camera Deputaţilor.

Tânăra aflată în centrul disputei conjugale din familia Berlusconi suţine că premierul italian o va ajuta să se lanseze în politică şi să obţină un mandat în Camera Deputaţilor, scrie „Sunday Times”. Într-un interviu acordat cotidianului „La Repubblica”, Noemi Letizia, care a împlinit recent 18 ani, declară că nu este interesată de un post în administraţia locală.

„Prefer să candidez pe listele pentru Camera inferioară a parlamentului. Tati Silvio va aranja asta”, spune, cu nonşalanţă, fotomodelul din Napoli. Ea are numai cuvinte de laudă la adresa lui Silvio Berlusconi. „Este întotdeauna bun cu mine. Îl ador. Mă sună, îmi spune că are ceva timp liber şi vin la el în Milano sau în Roma. Stau şi îl ascult. Asta e ceea ce vrea el de la mine. Apoi cântăm împreună”, povesteşte tânăra. Conversaţiile nu se rezumă însă la politică, în timpul petrecut împreună premierul italian obişnuind să îi spună fetei bancuri fără perdea, susţine „Sunday Times”.

Prieteni de familie

Ne puteți urmări și pe Google News

Silvio Berlusconi recunoaşte că s-a întâlnit de câteva ori cu Noemi Letizia. De fiecare dată însă, aceasta a fost însoţită de părinţii săi, ţine să sublinineze şeful guvernului de la Roma. Luna trecută, Berlusconi a venit la petrecerea de majorat a tinerei, căreia i-a dăruit un colier din aur şi un pandantiv cu diamante. Potrivit propriilor declaraţii, primul-ministru italian a fost invitat la petrecere chiar de tatăl fotomodelului.