Evenimentul Zilei > International > LECȚIE pentru clasa politică din România! Ministrul Poliției a făcut AUTODENUNȚ
LECȚIE pentru clasa politică din România! Ministrul Poliției a făcut AUTODENUNȚ

LECȚIE pentru clasa politică din România! Ministrul Poliției a făcut AUTODENUNȚ

Gest de lăudat al ministrului poliției din Australia! Troy Grant, ministrul poliției din statul New South Wales, s-a autodenunțat la poliție pentru că a făcut o fotografie, în timp ce se afla la volan, unei oi.

Acesta a decis să facă autodenunț și a fost amendat cu 325 de dolari australieni, echivalentul a 250 de dolari americani. Troy Grant, ministrul poliției din statul New South Wales, a declarat că nu și-a dat seama că încalcă legea.

Oficialul era oprit pe un drum pe care se efectuau lucrări când a fotografiat oaia care era transportată în spatele unei furgonete, iar mai târziu a postat-o pe Twitter.

"Aceasta servește drept memento general. Nimeni nu este mai presus de lege, nici măcar dacă ești ministru al poliției", a declarat Grant marți.

"Staționarea cu motorul oprit pe un drum pe care se fac lucrări nu este o scuză pentru a utiliza un telefon mobil''. Conform legii statului australian menționat, conducătorii auto pot folosi telefonul numai dintr-un suport fix, fără contact.

"Ca ministru al poliției, muncesc din greu pentru a promova siguranța rutieră și lucrez cu poliția pentru a promova un comportament mai bun la volan", a spus Grant.