Laura Văleanu, locul 14 la Jocurile Paralimpice

Laura Văleanu, locul 14 la Jocurile Paralimpice

Românca Laura Văleanu s-a clasat pe locul 14 în proba de slalom uriaş, în cadrul Jocurilor Paralimpice de iarnă de la Vancouver, medalia de aur fiind câştigată de canadianca Lauren Woolstencroft, informează site-ul oficial al competiţiei citat de Mediafax.

În vârstă de 19 ani, Laura Văleanu a fost a 23-a sportivă de pe grila de start, iar după prima manşă a ocupat locul 15. Timpul obţinut de Laura Văleanu după cele doua manşe a fost de 3 minute, 6 secunde şi 4 sutimi.

Medalia de aur a fost câştigată de canadianca Lauren Woolstencroft, care a terminat cursa cu timpul de 2 minute, 34 de secunde si 3 sutimi. Medalia de argint a fost obţinută de sportiva din Germania Andrea Rothfuss (2 minute, 41 de secunde si 60 de sutimi), în timp ce medalia de bronz a fost adjudecată de rusoaica Petra Smarzova (2 minute, 41 de secunde şi 63 de sutimi).

Laura Văleanu a fost singura reprezentantã a României la Jocurile Paralimpice de iarna de la Vancouver şi a mai participat la proba de slalom, unde a abandonat în prima manşă.

Ne puteți urmări și pe Google News