Evenimentul Zilei > Politica > Laura Chiriac, candidata ALDE pentru sectorul 1, susţine ca viaţa privată i-a fost folosită în jocurile politice
Laura Chiriac, candidata ALDE pentru sectorul 1, susţine ca viaţa privată i-a fost folosită în jocurile politice

Laura Chiriac, candidata ALDE pentru sectorul 1, susţine ca viaţa privată i-a fost folosită în jocurile politice

După ce o publicaţie a făcut cunoscută tutror posibila relaţie extraconjugală a Laurei Chiriac cu un fost preşedinte PNL, candidata ALDE pentru Primăria Sectorului 1 a declarat că totul face parte dintr-o campanie de defăimare.

Can Can a publicat imagini compromiţătoare cu candidata ALDE pentru primăria sectorului 1, Laura Chiriac, alături de afaceristul anchetat de DNA, Sergiu Diacomatu, fost preşedinte PNL. 

Această mişcare a fost calificată drept un atac murdar al celorlalţi politicieni, care se tem de popularitatea din sondaje de care se bucură ALDE în alegerile locale din sectorul 1.

Fosta jurnalistă a publicat pe pagina sa oficială de Facebook o fotografie în care se află alături de candidatul Alexandru Nazare pentru a atrage atenţia asupra faptului că orice fotografie poate fi interpretată greşit.

“Ca să nu se mai detoneze „bombe”, un instantaneu prin care unii ar încerca să murdărească în continuare această campanie.”