Produsele li se adresează în special oamenilor de afaceri şi pasionaţilor de performanţ e grafice.

„Succesul modelelor introduse în trecut ne-a condus la decizia de a extinde portofoliul de produse în zona de modele HD cu unităţi Blu-ray, dar şi în direcţia business“, a declarat Lia Burghelea, VAIO Business Development Manager, Sony South East Europe. VAIO SZ61XN/C este un model care li se adresează atât managerilor din companii, cât şi utilizatorilor individuali.

Vine echipat cu un ecran LCD de 13,3 inci, ce încorporează tehnologia de iluminare a ecranului LED (light-emitting diode). Pentru a fi un model ultraportabil, structura sa este realizată din fibră de carbon. Are o greutate de 1,79 kg, iar pentru o autonomie mărită a fost instalat un comutator al modulului Stamina, ce le permite utilizatorilor să opteze pentru o durată extinsă de viaţă a bateriei. Preţul acestui laptop este de 7.499 de lei.

Modelul VAIO AR51M dispune de toate avantajele redării Blu-ray Disc. Are un ecran LCD de 17 inci, iluminat cu lampă dublă, pentru un contrast mult mai bun şi care oferă capabilităţi Full HD.

Dispozitivul foloseşte cel mai recent procesor Intel Centrino Duo, iar placa video încorporată este NVIDIA GeForce 8400M GS. Preţul acestui notebook este unul destul de „uman“: 5.999 de lei. Noile produse sunt disponibile pentru comercializare din această lună, în magazinelele Flanco World, Flamingo, Media Galaxy şi Sony Center.