Lady Gaga vrea să lanseze cel mai bun album al deceniului

Lady Gaga vrea să lanseze cel mai bun album al deceniului

Cea mai excentrică dintre cântăreţele lumii a anunţat, pentru începutul anului viitor, un material discografic ("Born This Way") atât de bun încât nimeni nu-l va egala în următorii zece ani.

Niciun artist nu poate lansa un album mai bun în următorii 10 ani", a declarat Lady Gaga, care tocmai a terminat înregistrările pentru noul său material discografic.

Discul se va numi "Born This Way", nu urmează tendinţele actuale şi va conţine nu mai puţin de 20 de piese, o cifră-record pentru un artist pop: "Albumul este terminat şi este nemaipomenit. Born This Way este discul deceniului", spune ea.

"Acest album este cea mai mare creaţie a mea de până acum. Sunt foarte încântată. Mesajul, melodiile, direcţia, semnificaţia, ceea ce va însemna pentru fanii mei, ce va însemna pentru mine, este pură libertate. Am ştiut că am tăria să schimb lumea imediat ce am început să primesc scrisori de la fani. Ceea ce poţi aştepta de la acest album: o mulţime de hituri care vor deranja oamenii", a povestit Gaga.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Este ca atunci când copiii răi merg la biserică"

În cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor MTV Video Music Awards 2010, după ce a anunţat titlul noului album, cea mai controversată artistă a momentului a cântat live o bucată din melodia care dă numele albumului "Born This Way". Cântăreaţa a plecat acasă cu opt premii. Atunci când este îndemnată să vorbească despre primul single extras de pe viitorul album, talentata cântăreaţă spune că: "Este ca atunci când copiii răi merg la biserică şi se distrează la nivel înalt".

Noul imn gay

"Este absolut incredibil, prima piesă, "Born This Way", va fi noul "I Will Survive", al Gloriei Gaynor şi chiar cred că o va depăşi pe aceasta, atât ca importanţă, cât şi ca număr de difuzări", a declarat Elton John, care a avut ocazia să asculte în avanpremieră albumul. De asemenea, cântăreţul britanic a mai adăugat şi că faimosul single "I Will Survive" era un imn gay, care se aplica tuturor.

Legat de posibilitatea de a înregistra o piesă cu Gaga, Sir Elton John a declarat într-un interviu recent acordat revistei americane "Entertainment Weekly": "Noi doi venim din acelaşi loc. E genul de fiică din flori pe care Elton John ar avea-o. O iubesc şi iubesc talentul ei de a scrie piese. Există posibilitatea de a înregistra o piesa cu ea, dar amândoi suntem atât de ocupaţi, încât nu reuşim să facem asta!"

În topul Billboard, Lady Gaga este artistul anului 2010. Este greu să conteşti faptul că Lady Gaga nu este unul dintre cele mai bune produse de marketing inventate vreodată în indusrtia muzicală. În numai un an, Lady Gaga a ajuns să treacă de la categorii de încurajare, "Star în ascensiune" şi "Cel mai bun debut", la categoriile grele, precum "Artistul anului". Doar Whitney Houston a reuşit această performanţă, în '85-'86.

Numărul fanilor, mai mare decât populaţia României

Ultimul album al artistei, "The Fame Monster", a devenit singurul album din istorie care a produs şapte piese de top 10 în clasamentul celor de la United World Chart. Recordul anterior era deţinut de Michael Jackson, al cărui album "Thriller" a dat şase piese de top 10.

Solista a atins numărul impresionant de 23.965.785 de milioane de fani pe site-ul de socializare Facebook, ceea ce depăşeşte numărul total al populaţiei României. Cartea Recordurilor a desemnat-o pe Lady Gaga personalitatea feminină cel mai frecvent căutată pe internet după ce artista a anunţat că a atins fabuloasa cifră de 1 miliard de vizualizări pe YouTube, astfel devenind prima cântăreaţă care reuşeşte a ceastă performanţă.

"Am atins 1 miliard de vizualizări pe YouTube, monstruleţilor! Dacă suntem împreună, putem face orice", a scris cântăreaţa pe contul ei de Twitter. Pe lângă muzică, artista a fost implicată şi într-o serie de cam panii umanitare. De curând excentrica Gaga a susţinut o companie de strângere de fonduri pentru copii bolnavi de SIDA.

Alături de Alicia Keys, Justin Timberlake şi Usher, ea a participt la campania "Sacrificarea vieţii virtuale". Aceştia nu au intrat pe reţelele sociale pe care au conturi, decât în momentul în care au reuşit să strângă un milion de dolari fiecare, bani donaţi organizaţiilor caritabile.

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zvv6bnWECqs?fs=1&amp;hl=en_GB"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zvv6bnWECqs?fs=1&amp;hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/niqrrmev4mA?fs=1&amp;hl=en_GB"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/niqrrmev4mA?fs=1&amp;hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>