Lady Gaga naşte monştri

Lady Gaga naşte monştri

Site-ul vevo.com a lansat ieri, în premieră, videoclipul ultimei piese semnate de Lady Gaga, "Born This Way".

Dacă în urmă cu un an, odată cu lansarea clipului pentru piesa Alejandro, a stârnit o serie de controverse şi de proteste din partea celor care au pierdut din vedere nonconformismul vedetei şi scopul artistic al videoclipului, se pare că de data aceasta Lady Gaga s-a întrecut pe sine.

"This is the Manifesto of Mother Monster" ("Acesta este manifestul Mamei Monstru"), anunţă cântăreaţa încă din introul piesei care este, în sine, povestea unei noi specii extraterestre, creată prin cantităţile impresionante de latex şi gelatină, prin imagini distorsionate şi un scenariu demn de un film SF. Se pare că apariţia sa într-un ou la gala decernării Premiilor Grammy a fost un preambul a ceea ce avea să urmeze. Lady Gaga nu renunţă nici de această dată la gesturile insinuante, obscene pe care le întrebuinţează generos în cele 7 minute şi 20 de secunde cât durează videoclipul. În rest, aceeaşi cohortă de bărbaţi şi femei care animă spaţiul cu mişcări lascive.

  • Lady Gaga, imaginaţie dusă la paroxism cu "Alejandro"

Piesa "Born This Way" a fost lansată la jumătatea lunii februarie şi este scrisă de Lady Gaga şi produsă de Fernando Garibay. Fără a fi spectaculoasă, melodia a repurtat deja un succes impresionant prin intermediul videoclipului care în nici 24 de ore de la lansare a fost vizionat de 1.230.934 ori  şi a primit 732.271 de "like"-uri prin reţeaua de socializare Facebook. Lady Gaga reiterează astfel succesul obţinut cu Alejandro.

Ne puteți urmări și pe Google News

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wV1FrqwZyKw&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/wV1FrqwZyKw&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="560" height="340"></embed></object>