Lady Gaga dă tonul costumaţiilor de Halloween

Lady Gaga dă tonul costumaţiilor de Halloween

După ce a apărut la Gala Premiilor MTV Video încorsetată într-o rochie de carne crudă, nonconformista Lady Gaga poate să mai bifeze o categorie pe lista reuşitelor: s-a transformat într-o formatoare de tendinţe în ceea ce priveşte costumaţia pentru sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Înnebuniţi să se costumeze, americanii au declanşat deja goana după o vestimentaţie ca a vedetei, pe care să o poarte pe 31 octombrie.

Rochia cu care Lady Gaga a urcat pe scena MTV Video Awards era confecţionată din şase bucăţi de carne crudă cusute una de cealaltă şi accesorizate cu o pălărie şi o poşetă din acelaşi "material".

Datorită succesului imens de care s-a bucurat vestimentaţia, americanii au uitat de tradiţionalul costum cu shelete şi au dat năvală în măcelării, în căutarea celei mai mari şi mai frumoase bucăţi de carne pe care să le îmbrace de Halloween.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ben Turley, proprietarul unei măcelării din Brooklin, spune că preţul unei vestimentaţii complete, precum cea a lui Lady Gaga, ar putea ajunge le 2.000 de dolari, iar carnea folosită trebuie să fie cât mai fără grăsime.