La teatru, cu jazz si pisici

Capitala traieste prin cultura weekendul acesta.

Puteti alege din oferta de piese de teatru, jazz sau expozitii de fotografie.

> INSTITUTUL FRANCEZ. „Ati privit vreodata ochii unei pisici? Daca nu, va astept in lunile ianuarie-februarie la Institutul Francez (Bibliotheque Jeunesse, bulevardul Dacia, nr. 77), la o expozitie-puzzle „Bestiair”, cu peste 100 de desene cu animale, grafica si ilustratie de carte”. Astfel suna invitatia Valeriei Voicu pentru pasionatii de fotografie, dar si de animale.

> TEATRUL METROPOLIS. „Peste cu mazare” - piesa Anei Maria Bamberger -, cu Olga Tudorache si Tamara Cretulescu, va asteapta in aceasta seara, de la ora 19.00 la Teatrul Metropolis, de pe bulevardul Mihai Eminescu. Iar maine-seara, de la aceeasi ora, baietii se cred „No One”. Alexandru Secareanu, Razvan Fodor, Adrian Stefan si Paul Dunca joaca in regia lui Carmen Vioreanu. Pretul biletului de intrare, pentru ambele spectacole, este de 10,5 lei (redus) si 15,75 lei (intreg).

Ne puteți urmări și pe Google News

> GREEN HOURS 22 JAZZ CAFE. Primul club de jazz al Capitalei nu se dezminte. In aceasta seara, de la ora 22.00, Campia Libertatii (Valentin Leonat - chitara, Bogdan Cioscean - chitara bas si Claudiu Stirbei - tobe) il are ca invitat pe Felix - percutie in „Tineri - in Jazz Fusion. LIVE!” pe Calea Victoriei, nr. 120.

> CAFE DEKO. In cafeneaua de „Teatru in teatru”, Alin Gheorghisan, Diana Vlase, Alina Paltineanu si Dan Ursu au treaba: „Anunt: Vand femei!”, este piesa scrisa de Diana Vlase, in regia Lilianei Campeanu, care transmite mesajul Asociatiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane. Maine, de la ora 21.00. Biletul costa 15 lei.