Evenimentul Zilei > Monden > La greu, și-au dat arama pe față: iată ce drăguță e Maria Constantin, fără soț prin preajmă
La greu, și-au dat arama pe față: iată ce drăguță e Maria Constantin, fără soț prin preajmă

La greu, și-au dat arama pe față: iată ce drăguță e Maria Constantin, fără soț prin preajmă

Viaţa la „Ferma vedetelor” nu e deloc uşoară şi asta nu din cauza muncilor prestate, ci mai degrabă din cauza presiunii psihice şi a tensiunilor create între concurenţi.

 La început au fost 12 vedete care au intrat într-o fermă dărăpănată din Cipru, iar pe parcurs li s-au mai alăturat încă patru în lupta pentru titlul de „Fermierul anului” şi marele premiu de 50.000 de euro. Au mai rămas doar trei din toţi cei 16, care au muncit, au complotat, au rezistat până în punctul final. Iată cum s-au trasformat ultimii „supraviețuitori” înainte să părăsească ferma.

Lupul își schimbă părul…

Dacă la început Lili Sandu era plină de fiţe de L.A., avea o dietă vegană şi făcea mofturi la mâncare, iată că acum se înfruptă cu cârnaţi prăjiţi, a devenit un om mai cumpătat, iar traiul în fermă i-a demonstrat că sunt alte lucruri mai importante pe lume decât L.A. Lili nu va mai concura în finală.

Maria Constantin a avut o transformare uimitoare! Cât nu a fost Marcel în fermă, ea a devenit un om prietenos, de viaţă, care a ştiut să lege prietenii cu colegii ei de suferinţă. Când s-a întors Marcel, Maria a revenit la vechiurile obiceiuri, demonstrând că lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba!

Paul Ipate a fost constant, arătând lumii întregi că este mai mult decât un actor simpatic de comedie. Are un echilibru demn de invidiat, iar înţelepciunea i-a fost mereu cel mai bun aliat în experienţa Fermei vedetelor.

Vasile Calofir a reuşit să anime atmosfera din fermă cu buna lui dispoziţie, însă tensiunea din fermă şi răutăţile din jurul lui i-au răpit zâmbetul de pe buze, dar nu au reuşit să îi ştirbească forţă interioară, determinarea şi concentrarea.