VIDEO: La 70 de ani, Ringo Starr îşi doreşte pace şi iubire

VIDEO: La 70 de ani, Ringo Starr îşi doreşte pace şi iubire

"Ce şi-ar putea dori la aniversare unul dintre cei mai faimoşi muzicieni ai tuturor timpurilor?", se întreabă jurnaliştii de la Reuters, făcând referire la fostul membru Beatles, Ringo Starr, care a împlinit, ieri, 70 de ani.

Răspunsul a venit chiar de la sărbătorit. Acesta îşi doreşte "puţină pace şi dragoste".

Începând din 2008, Ringo le-a transmis fanilor ca, în fiecare zi de 7 iulie, la prânz, să spună "pace şi iubire", indiferent de  locul unde se află. Ieri, bateristul a mers în Hard Rock Cafe din Times Square, New York, pentru a-şi duce mesajul mai departe. "Încerc doar să promovez un mesaj pe care l-am lansat în anii'60. Este puţin mai multă pace şi iubire faţă de acum 40 de ani şi, cu siguranţă, mult mai multă pace şi iubire faţă de acum 70 de ani", a spus Starr.

În ceea ce priveşte onorabila sa vârstă, Ringo Starr spune că încă se simte plin de energie.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Este imposibil să spui cu exactitate cum este să ai 70 de ani, întrucât nu mai târziu de ieri, aveam 69. Nu s-a întâmplat nimic în mod deosebit. Ceasul a ticăit şi iată-mă cu o zi mai bătrân", spune, cu umor, artistul.

În ciuda optimismului şi a spiritului tânăr, bateristul nu i-a putut asigura pe fani de o eventuală revenire pe scenă, într-un nou turneu la toamnă, mai ales că, în prezent, el se află într-un tur muzical prin Statele Unite şi Canada, ce va dura până în august.

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cD-oaSZ3DBU&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cD-oaSZ3DBU&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>