Potrivit Inspectoratului de Poliție Sălaj, minorul a consumat alcool alături de alte persoane la un bar din localitatea de domiciliu. La un moment dat, sub pretextul că nu se simte bine, minorul l-a rugat pe un amic să îl lase să stea în mașină până când se simte mai bine. Zis și făcut. Omul de bună credință i-a dat cheile mașinii după care a urmat grozăvia. Ajuns la volan, minorul s-a crezut pilot de Formula 1, a pornit mașina și a început să gonească cu viteză mare pe străzile localității. În aventură a mai fost implicat și un alt minor de 14 ani.

Pentru că nu știa să conducă foarte bine, la un moment dat, șoferul afumat bine a lovit un cap de pod. Pompierii chemați la fața locului s-au chinuit mai bine de 90 de minute să îl descarcereze pe șofer. Valoarea alcoolemiei depistate în sângele victimei este mai mare de unu la mie, spun surse autorizate.

Șoferul a fost transportat la spital în stare gravă. El va fi cercetat pentru conducerea unui autoturism fără a avea permis de conducere și pentru infracțiunea de conducere în stare de ebrietate.

foto: Graiul Sălajului

Te-ar putea interesa și: