Evenimentul ZileiActualitateKlaus Iohannis a jucat tenis în Sibiu, în prima zi după ce a fost ales preşedinte

Klaus Iohannis a jucat tenis în Sibiu, în prima zi după ce a fost ales preşedinte

Klaus Iohannis a jucat tenis în Sibiu, în prima zi după ce a fost ales preşedinte
Preşedintele ales al românilor, Klaus Iohannis, a jucat tenis luni seară, la un club din Sibiu, oponentul său fiind Victor Cornea, un tenismen de 21 de ani, care a publicat pe Facebook fotografia făcută după meci.

"Azi la Tenis Club Pamira din Sibiu, am avut privilegiul să fac primul antrenament într-o Românie altfel, chiar cu noul Preşedinte, Klaus Iohannis. Finalul antrenamentului a venit cu cele mai simple şi motivaţionale cuvinte: Victor, ai văzut că se poate!", a scris tânărul tenismen, pe Facebook.

Klaus Iohannis a ajuns luni în Sibiu, la o zi după ce a fost ales preşedinte al României. Iohannis a ajuns în jurul orei 15.30, la locuinţa sa de pe strada Bâlea din municipiul Sibiu, unde soţia sa ajunsese cu câteva minute înainte, venind de la serviciu.

Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale cu 54,5% din voturi, potrivit rezultatelor finale anunţate de Biroul Electoral Central, Contracandidatul său, Victor Ponta, a obţinut 45,49% din voturi. Rezultatele au fost anunţate după numărarea voturilor din 99,07% din secţii.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE BEC 2014 județ cu județ

 

Click aici pentru a vedea REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, TURUL II, BEC.RO

REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, TURUL II, judet cu judet.

Mai jos gasiti rezultatele finale pentru fiecare judet in parte. Ramaneti pe evz.ro pentru a afla usor si simplu REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in judetul tau si in Diaspora.


Accesează: