Sportivitate: Kia prezintă primele imagini cu versiunea în trei uși a noului Picanto

Sportivitate: Kia prezintă primele imagini cu versiunea în trei uși a noului Picanto

Producătorul auto sud-coreean Kia oferă primele fotografii cu versiunea ”sportivă” a modelul său de clasă mini, concurent cu Toyota Aygo, Fiat Panda, Suzuki Alto sau Hyundai i10.

Noua generatie a modelului asiatic de oraș Kia Picanto – concurent cu Toyota Aygo, Fiat Panda, Suzuki Alto sau Hyundai i10 (cu care împarte și platforma tehnică) – va fi întregită, în curând, cu o versiune de caroserie în trei uși.

Acestea sunt primele imagini oficiale cu așa-zisa variantă ”sportivă” a gamei Kia Pincato.

Autoturismul asiatic de talie mică, prezentat, în premieră, la Salonul auto de la Geneva din martie, este comercializat în România (deocamdată doar în versiunea cu cinci uși) la prețuri cuprinse între 9.448 și 11.858 de euro cu TVA inclusă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Kia Picanto este echipat cu o gamă de motoare pe benzină complet noi, cu trei sau patru cilindri, care dezvoltă între 69 și 85 de cai-putere. Versiunea de bază, cu motor de 998 centimetri cubi, este disponibilă şi pe GPL.

Toate motoarele sunt cuplate la cutii de viteze manuale cu 5+1 trepte.

Pincato oferă destul de puțin clienților români, în echiparea standard, denumită ”Base”: ABS, șase airbaguri, servodirecție, volan reglabil pe înălțime, banchetă fracționabilă.

Sistemul de aer condiționat, geamurile (față-spate) și oglinzile (încălzite) cu acționare electrică, scaunul șoferului care poate fi reglat pe înălțime și închiderea centralizată sunt disponibile abia în echiparea intermediară – ”Classic”.